Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 megjelenési részletek

2018.01.17

A nagyobb dél-koreai gyártó a Mobile World Congressen mutatja be az új Galaxy S modelleket.

Az evleaks szerint február 26-án rántja le a cég a leplet a Samsung Galaxy S9 és a Samsung Galaxy S9+ modellekről. Az előrendelés már március 1-jén elkezdődik, az értékesítésre pedig csak két hetet kell várni, március 16-ig. Bár a Samsung szokása, hogy egy nappal a barcelonai MWC előtt bemutatja az adott évi csúcsmobilokat, idén elképzelhető, hogy a teljes dicsőségre gyúr. A SamMobile elárulta, egy másik forrás szintén a március 16-ot jelölte meg végleges piacra kerülési időpontnak, legalábbis Dél-Koreában és az Egyesült Államokban, más országokban pár napos késés várható.

Időközben az is kiderült, hogy a Galaxy S9/S9+ várhatóan nem érkezik nagyobb kapacitású akkumulátorokkal, mint az elődök, ám jobban teljesíthetnek ennek ellenére. Bemutattuk már a Galaxy S9 dobozát, amelyen nem esik szó a kapacitásról, viszont az Anatel adott pár információt a tesztelésre kapott új telepekről. Ezek szerint egy 3000 és egy 3500 mAh-s akkumulátor kerül a két újdonságba, viszont újíthattak rajta, ha az Anatelhez küldték bevizsgálásra. A

Galaxy S9-ekbe Snapdragon 845 processzor kerül, amely igen jól gazdálkodik az üzemidővel, valamint a Quick Charge 4+ is fontos részlet lehet, amely tizenöt perc alatt akár ötven százalékot is tud tölteni. Más piacokon – így Európában – a Samsung Exynos 9810 chipsettel kapjuk az S9 és S9+ modelleket, ez már önmagában is tizenöt százalékos energiatakarékosságot jelent. 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei