Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10: 12 GB RAM-mal

2018.10.26

A Samsung Galaxy S10-ből készül egy brutál tudású verzió 5G-vel.

A kijelzőméret, majd felbontás, aztán a kamera megapixel növelése után itt az új őrület, 2019-ben a RAM-ot növeli minden gyártó. A GF Securities ügynöke készített egy jelentést a jövő mobil memória iparának várható irányzatáról, ebbe pedig a Galaxy S10 és Galaxy S10+ mind a négy verziója is beletartozik.

Kína egy ideje már zavarba hozta a tajvani befektetőket, egyre több gyártó mutat be eddig nem látott mennyiségű RAM-mal okostelefont - lásd a Mi Mix 3-at 10 gigabájttal -, így a leghíresebb Apple elemző Ming-Chi Kuot is meglepték, aki nemrég a KGI-től a TF Securitieshez tette át székhelyét. Kikerült ugyanis egy táblázat, amely a RAM-ok számát prezentálja a Samsung Galaxy S9-től kezdődően.

Az a kisebb érdekesség, hogy négyféle Samsung Galaxy S10 modell lesz, 4-12 gigabájt RAM tudásig, de az mindenképp meglepő, hogy a gyártó a Huawei Mate és P30 szériához mérte a memória számát! A Samsung Galaxy S10 4 gigabájt RAM-mal, a Samsung Galaxy S10+ 6, a Samsung Galaxy S10 X 8, a Samsung Galaxy S10 X 5G – igen, a még fejlesztés alatt lévő 5G hálózati támogatást jelöli – pedig 12 gigabájt memóriával érkezik, mind a négy modell egyaránt 2019 márciusában kerül a piacra.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei