iPhone 6

Rosszul áll az Apple a csereprogram miatt

2018.02.28

Az Apple bevétele egyre inkább csökken, nagyjából abban az ütemben, amennyit a felhasználóknak várni kell a garanciális cserére.

A Barclays megosztotta legfrissebb riportját, amely az Apple iPhone akkumulátor csere elérhetőségére vonatkozik. A hónap elején a gyártó még azt tervezte, hogy folyamatosan javulni fog és csökken a várakozási idő, azonban épp a fordítottja lett igaz. Alig néhány hete már 2-4.5 hetet kellett várni arra, hogy az Apple iPhone 6 és 6 Plus telepeket kicseréljék az Apple Store-okban, már viszont ez 3-4.5 hétre nőtt, pár helyen akár tíz hetet is várni kell a megoldásra.

Az ok egyértelmű, minden érintett élni szeretne az ingyenes lehetőséggel, ez pedig egyre durvábban növeli meg a várakozási időt, emiatt pedig Barclays kisebb összeget jósol 2018-ra bevétel szempontjából, mint korábban, a csökkenés pedig az idei modelleket is érinti.

A jelentés megemlíti azt is, hogy némiképp ellensúlyozhatja majd a dolgot az állítólagos olcsóbb iPhone, amely 6.1 colos megjelenítővel érkezik idén. Az iPhone 6 és 6 Plus akkumulátor csereprogram egyébként a várakozásoknak nagyjából megfelelő ütemben halad, mintegy ötvenmillió felhasználó él a lehetőséggel.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei