Rendkívül olcsó gimbaltok, a profi vidókhoz!

2019.08.01| Cafago

Tökéletes és stabil videófelvételre vágysz? Itt a megoldás!

Napjainkban az okostelefonokat nem csak kommunikációs eszközként használják, hanem egyre többen hoznak létre tartalmakat vele. A tartalom létrehozása főleg fotókat és videókat jelent. Még néhány filmet is készítettek okostelefonokkal a hagyományos kamerák helyett. Természetesen, ha valaki hasonló dolgokat tervez, a Gimbal elengedhetetlen, mivel az általa kínált stabilitás nem reprodukálható az okostelefonokon található képstabilizálással. 

A FeiyuTech Vlog gimbal egy nagyon egyszerű, összecsukható eszköz, így zsebre rakva bármikor előkaphatjuk, hogy megörökíthessünk egy fontos pillanatot. A Feiyu Tech Vlog mindössze 272 grammot nyom. A tervezők gondoltak mindenkire, mivel szinte akármilyen méretű okostelefonnal használhatjuk, legyen az 42 vagy akár 88 milliméter széles.

Rendkívül olcsó gimbaltok, a profi vidókhoz!

A beépített akkumulátor akár 8-14 órás üzemidőre is képes, nem csoda mivel a gyártó egy 1300mAh-es egységgel látta el. A FeiyuTech Vlog nem csak napi vlog készítéséhez, hanem streameléshez és rövid videó készítéséhez is tökéletes választás lehet. Különlegesége, hogy egy gombnyomással válthatunk a portré és a fekvő mód között. A Cafago oldalán most a L7187D kuponkódot felhasználva 20.000 forintért vásárolhatjuk meg.

 Az iSteady Mobile gimbal egy nagyméretű, 4000 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amely állítólag akár folyamatosan, 12 órán keresztül képes felvételt készíteni. Ez sokkal hosszabb felvétel időt jelent, mint amennyire egy átlagos mobiltelefon képes.

Rendkívül olcsó gimbaltok, a profi vidókhoz!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A gimbal különlegesége, hogy a nagy akkumulátorának köszönhetően, powerbankként is használhatjuk. Az iSteady Pro hasonló az előbb említett modellhez, viszont ez a gimbal csak az akciókamerákkal kompatibilis. Ide tartozik a GoPro Hero 6/5/4/3 + / 3, a Yi 4K, az AEE, a Sony RX0 és az SJCAM. Más hasonló méretű és súlyú modellekkel is működik.

Rendkívül olcsó gimbaltok, a profi vidókhoz!

A iSteady Mobile gimbalt a Cafago 19.000 forintért kínálja számunkra, míg a Pro változatát 20.000 forintért vehetjük meg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei