samsung galaxy note 10

Render képen a Note 10

2019.05.24

A Samsung új Note-ja négyféle verzióban érkezhet a boltokba.

Augusztusban mutatják be hivatalosan a Samsung Galaxy Note 10-et, a Samsung új csúcsmobilját, amelybe a hírek szerint ezúttal már nem két, hanem négy kamera kerül és természetesen rendelkezni fog 5G-s verzióval is. Sőt, a hírek szerint a nyár végén egyszerre négy különböző modellt is bemutatnak a dél-koreaiak, amelyek mindegyike le is hagyhatja az S10 5G-t gyorstöltési sebességben. A két először piacra kerülő modell LTE-képes lesz, a kisebb 6.28, míg a nagyobb 6.75 col képátlóval érkezik, várhatóan ezek lesznek a Note 10e és a Note 10+.

Az olcsóbb Note 10-ek három, illetve négy hátlapi kamerát kapnak, az akkumulátor mérete egyelőre ismeretlen. A harmadik Note 10 5G támogatást kap, a tervek szerint ennyiben különbözik majd a középső Note 10-től. A negyedik Note 10 nem került említésre a jelentésben, a korábbi pletykák szerint 6.4 colos kijelzőt kap.

Hivatalos bejelentésre ugyanakkor még várni kell, de egy új képet megnézhetünk a Note 10-ről, amit a kiszivárgott képek és információk alapján készítettek el.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei