xiaomi

Rendelhető a Xiaomi Mi Band 4

2019.06.11
Címkék:

xiaomi

,

mi

,

band

,

4


Xiaomi bejelentette a megújult Mi Band 4-nek az érkezését a kínai rendezvényen, ami sorozat legújabb fejlesztése.

Három változatban lesz kapható, ezek közül az egyik NFC támogatást is kapott. Az új okoskarkötő 0,95 hüvelykes AMOLED színes képernyővel rendelkezik, 120x240 felbontású és 2,5D-s karcálló üveggel.

A Mi Band 4 egyik újítása az új, hat tengelyű, nagy pontosságú gyorsulásmérő, amely jobb sportkövetést tesz lehetővé. A vízálló kialakításnak köszönhetően akár 50 méteres mélységben is merülhetünk vele. A másik újdonsága a beépített mikrofon, mely segítségével a Mi Band 4 felhasználók hangutasítással képesek lesznek irányítani az IoT berendezéseket. Az NFC hozzáférést biztosít a digitális fizetésekhez, a tömegközlekedési kártyákhoz és a könnyebb telefonos párosításhoz.

Az új óra megőrzi elődje pulzusmérőjét és alvásminőség ellenőrzését, valamint támogatja a Bluetooth 5.0-at is. A Xiaomi 15 napos üzemidőt vár el az NFC-s verziótól valamint 20 napot a normál verzióktól. A Mi Band 4 fekete, barna, kék, narancssárga és rózsaszín színben kapható, a standard változata körülbelül 7.000 forintért megvásárolható. Az NFC verzió ára majdnem 10.000 forintig emelkedik, míg a Bosszúállók limitált kiadása 15.000 forint lesz.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei