Rekordév a Honornál

2019.01.21| Honor

Rekordévet zárt a Honor és folyamatos növekedéssel menetel a top okostelefongyártók felé.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Honor View20 globális megjelenésével kapcsolna új sebességre a telefongyártóMinden eddiginél eredményesebb évet zárt a Honor, a globális telefonpiac visszaesése ellenére. Az IDC adatai szerint 2018 első három negyedévében 3,1%-os csökkenés jellemezte a piacot, a Honor ezzel szemben 27,1%-os növekedést produkált. Mindemellett a folyamatosan növekvő online piaci értékesítés terén vezető pozíciót vívott ki magának a közép és felső kategóriában egyaránt.

A vállalat ambiciózus törekvéseit a növekvő számok tartják a realitás talaján. George Zhao, a Honor elnöke három éven belül a világ vezető öt telefonmárkája közé várja a vállalatot, ötéves távlatban pedig a top háromba. A megfizethető áron kínált, vezető technológiákkal megtámogatott Honor készülékekkel a vállalat egy intelligens világot hivatott megteremteni a fiatalság számára.

A vállalat új csúcskészülékéről, a Honor View20-ról január 22-én hull le a lepel Párizsban. A Honor zászlóshajó terméke megtestesíti az AI technológiába, a lenyűgöző telefondizájnba és a folyamatos fejlesztésbe fektetett energiát és elhivatottságot.

Rekordév a Honornál

A Honor AI fejlesztései

A mesterséges intelligencia mára ma az iparág meghatározó eleme, melynek jelentősége az idő előrehaladtával csak fokozódni fog. A PwC frissen megjelent tanulmánya2 szerint 2030-ra a mesterséges intelligencia alapú technológia mintegy 15,7 billió dollárnyi szeletet követel magának a világgazdaságból. Erre a meghatározó trendre reagálva a Honor magához ragadta a vezető szerepet és View20 készülékbe olyan kamerát épített, ami minden eddiginél jobban hagyatkozik a mesterséges intelligencia vívmányaira.

A Kirin 980 lapkakészletben található dupla ISP és NPU rendkívüli AI számítási és grafikus feldolgozási teljesítményt biztosít a 48MP-es hátlapi kamerának, ami Sony IMX586 érzékelővel megtámogatva ultranagy felbontású képet hoz létre.

Az évek során a Honor többször meglepte az iparág szereplőit az úttörő AI technológia felhasználásával. 2016 decemberében a vállalat piacra dobta a Honor Magic készüléket, világ első mesterséges intelligenciával megtámogatott okostelefonját, egy évvel később pedig a Honor View 10 a Kirin 970 chipsetbe épített AI funkciókkal új szintre emelte a technológia kihasználását, lehetővé téve a hatékony helyzetfelismerés és az önálló tanulás képességeket. A szintén AI chipseten futó Honor 10 kétlencsés 2.0 AI kamerája bevezette a Sematic Image Segmentation technológiát, amely valós időben képes több, mint 22 kategóriát és azokon belül 500 lehetséges témát felismerni.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

2017.04.24
| Telefonguru
Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.
A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

2017.12.06
| Phone Arena
Megjelent a Huawei leányvállalatának új modellje, a Honor 7X, méghozzá 200 dolláros áron.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei