Rakjuk össze, mit is tudunk a HTC One Max-rõl!

2013.09.17| Phone Arena

A hivatalos leleplezés egyre közelebb van, szedjük össze, mit is lehet tudni a tajvani gyártó saját márkás phabletjérõl, a HTC One Max okostelefonról.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A hivatalos leleplezés egyre közelebb van, szedjük össze, mit is lehet tudni a tajvani gyártó saját márkás phabletjérõl, a HTC One Max okostelefonról. Nos a név már biztos, ezt belsõs informátorok erõsítették meg. Külsõ tekintetében – no és persze a név sem véletlen – egyértelmûen a HTC One egyik módosított változatáról van szó. Remélhetõleg a HTC továbbra is ragaszkodik a fém házhoz, akárcsak a One-nál, így is lehetne ugyanis a vásárlókat megfogni a konkurens Samsung Galaxy Note 3-mal szemben. Érdekes a hátlapi ujjlenyomat-felismerõrõl szóló pletyka, az Apple iPhone 5S-nél haraptak rá a rajongók. A One Max 5.9 colos, 1080×1920 pixel felbontással érkezhet, így nagyobb képátlóval mint a Note 3. A jelenleg elérhetõ legújabb, Android 4.3 Jelly Bean rendszer alatt egy 2.3 gigahertzes Qualcomm Snapdragon 800 processzor és 2 gigabájt RAM dolgozhat majd, így abszolút csúcskategóriás készülékrõl van szó, napjainkban ugyanis ez a legütõsebb összeállítás hardver terén. A HTC One-hoz hasonlóan 4 megapixeles, UltraPixel kamera várható, mely erõsen megosztja a vásárlóközönséget a mai napig, optikai képstabilizátor ide vagy oda, mégsem 13 megapixel. Az elõlapi kamera 2.1 megapixeles lehet, nagy látószöggel.

A legjobb hír, hogy a beépített 16 gigabájt tárhely végre bõvíthetõ lesz, ennek a hiánya számos HTC felhasználó számára bizony komoly érvágás, manapság 16 gigabájt gyakorlatilag alig elég az átlagos felhasználóknak. Rossz hír, hogy ha a gyártó tartja az eddigi tendenciát, a bõvíthetõ változat ismét csak a távol-keleten lesz megvásárolható, Európába pedig a microSD nélküli modell jön. Ehhez tartozik a dual SIM-es változat, mely szintén nem valószínû az öreg kontinensen, legalábbis hivatalosan, ezzel a funkcióval ugyanis Kínában adja elõszeretettel a HTC. A HTC One Max 3300 mAh-s akkumulátort kaphat, ekkora tudáshoz és kijelzõhöz dukál is egy erõmû. Természetesen nem maradhat ki a BoomSound elõlapi dual hangszóró, amely már a HTC One esetében is elbûvölt bennünket. A zenei részt Beats Audio erõsíti. Kezelõfelület szempontjából a Sense jelenléte egyértelmû, ám feltehetõen a legújabb, 5.5 verziószámú változat fut majd a One Max-en, elsõként a gyártó modelljei közül. A HTC One Max idén debütál és remélhetõleg legkésõbb a karácsonyi ünnepek elõtt megvásárolható lesz, hogy jogos konkurenciája legyen más gyártók phabletjeinek.

Rakjuk össze, mit is tudunk a HTC One Max-rõl!



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



HTC OneX+: ennyi volt, nincs több frissítés

HTC OneX+: ennyi volt, nincs több frissítés

2014.01.14
| The Droid Guy
A tajvani gyártó dán és brit képviselete meglepõ dolgot állít: állítólag nem készül a gyártó a HTC One X+ modellhez Android 4.4 KitKat frissítés.
Megjelent a HTC One Max, az első tajvani phablet

Megjelent a HTC One Max, az első tajvani phablet

2013.10.14
| Phone Arena
A tajvani gyártó hivatalosan is lerántotta a leplet a HTC One Max óriásmobilról.
Ennyibe kerül a HTC One Max

Ennyibe kerül a HTC One Max

2013.10.21
| GSM Insider
A tajvani gyártó nemrég mutatta be a HTC One Max phabletet, amely ára a méretéhez hasonlóan nagy.
Minden a megújult HTC One-ról!

Minden a megújult HTC One-ról!

2014.03.26
| Unwired View
Ahogy az várható volt, a tajvani gyártó tegnap délután négy órakor hivatalosan is lerántotta a leplet az elmúlt hetek és hónapok óta pletykált, megújult HTC One mobilról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei