Senbono

Pár ezer forintért aktivitásmérő

2019.06.04

Tud mindent mint a drágább társai, mégis tizedannyiba kerül.

Egy újabb okosóra érkezett, amiért nem kell egy vagyont kifizetnünk. A SENBONO K1 okosórát most 20 euróért, azaz kevesebb mint 7000 forintért megrendelhető a Cafago oldalról. Beszéljünk egy kicsit a műszaki jellemzőiről: ez egy többfunkciós, intelligens óra, ami IP68 por- és vízállóság támogatással és 1,3 hüvelykes, 240×240 pixeles IPS képernyővel rendelkezik.

A 40 grammos órában egy 230 mAh-es akkumulátor kapott helyet, ami a gyártó szerint egy feltöltéssel akár 15 napig is használható. Kilenc különböző sportmódot rejt a készülék, mint például a gyaloglás, a kerékpározás, a tollaslabda, az úszás, a kosárlabda, a kocogás, a hegymászás vagy éppen a foci. Egyszerűen fogalmazva, ez az okosóra tökéletes társ a fizikai tevékenységhez.

 

Pulzusmérő funkcióval is felszerelt, amely lehetővé teszi az állapotunk figyelemmel kísérését edzés közben vagy szimplán a mindennapi életben. A Senbono K1 természetesen Bluetooth 4.0 támogatással rendelkezik, így telefonunkkal összekötve az órán is megkaphatjuk az aktuális értesítéseket, mint például a bejövő hívásokat névvel együtt vagy akár az SMS-eket. Emellett a Wearhealth alkalmazásból számos egészségügyi információt, értéket olvashatunk ki, a szabvány, 20 mm-es szíja pedig egyszerűen cserélhető. Négyféle színből lehet választani, a Senbono K1 piros, fekete, sárga vagy esetleg szürke szilikon szíjjal is kérhető.

A Senbono K1 a Cafagonál most 42 dollár helyett mindössze 26 dollárért vásárolható meg a limitált készlet erejéig, az ára miatt pedig nem kell félni az áfafizetéstől sem. 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei