Ötéves telefon kap frissítést!

2017.07.20| GSM Arena

Talán sokan emlékeznek még a nagy sikerű Xiaomi Mi 2 és Mi 2S-re. Jó hírünk van számukra.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Legalábbis azoknak, akik esetleg még hazánkban is használják a telefont, ugyanis a gyártó az ötéves modellre is kiadja a MIUI 9 frissítést az Android Nougat rendszerrel együtt. Ez igazán hatalmas meglepetés, ugyanis a cégek általában két-három év után nem igazán teszik már meg ezt a lépést. A Xiaomi szerint jelenleg világszerte ötmillióan (!) használják aktívan a Xiaomi Mi 2 vagy a Xiaomi Mi 2S készüléket, amelyek közül a legfiatalabb is négy éves múlt. Az új rendszer július 26-án mutatkozik be hivatalosan a Xiaomi Mi 5X-szel együtt.

Ötéves telefon kap frissítést!

Az új MIUI 9 és Nougat OS elérhető lesz az alábbi készülékekre: Xiaomi Mi 6, Xiaomi Mi 5s Plus, Xiaomi Mi 5s, Xiaomi Mi 5c, Xiaomi Mi 5, Xiaomi Mi 4S, Xiaomi Mi 4c, Xiaomi Mi 4, Xiaomi Mi 3, Xiaomi Mi 2/2S, Xiaomi Mi MIX, Xiaomi Mi Max 2, Xiaomi Mi Max, Xiaomi Mi Note 2, Mi Note/Pro, Xiaomi Mi Pad 2, Xiaomi Mi Pad 1, Xiaomi Redmi Note 4X (MTK), Xiaomi Redmi Note 4X (SD), Xiaomi Redmi Note 4, Xiaomi Redmi Note 3 (MTK), Xiaomi Redmi Note 3 (SD), Xiaomi Redmi Note 2, Xiaomi Redmi Note,Xiaomi  Redmi Pro, Xiaomi Redmi 4X, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Redmi 4, Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi 3S/Prime, Xiaomi Redmi 3, Xiaomi Redmi 2A, Xiaomi Redmi 2/Prime, Xiaomi Redmi 1S, Redmi 1.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei