OnePlus 6T

Optikai ujjlenyomat-olvasó megerősítve

2018.10.11

A OnePlus 6T most már biztos, hogy optikai ujjlenyomat-szkennert kap és ez nem annyira jó hír.

A OnePlus 6 utódjának egyik különleges újítása lesz a kijelzőbe épített leolvasó, azonban a rajongók és a szakma sem volt biztos abban, hogy ez egy jó megoldás, elég csak megnézni a Vivo NEX technológiáját, amely bőven hagy még maga után kívánnivalót, közel sem annyira tökéletes, mint napjaink egyszerű, hátlapi olvasói.

A OnePlus a BBK Electronics tagja, amely az Oppo és a Vivo márkákat is forgalmazza, ezen cégek között pedig megosztják a technológiát és a hardvert, így az optikai olvasó nagy eséllyel a Vivo NEX S-től származik. Ez nem jó hír, hiszen megbízhatatlannak és lassúnak ítélték a felhasználók.

A OnePlus  azonban most megerősítette, hogy az egyszerű ultrahangos helyett optikai leolvasót használ. Ennek sokan nem örülnek, ugyanis az ultrahangos szkennerek alapvetően sokkal pontosabbak, hiszen teljesebb képet kapnak az ujjbegyről. A legrosszabb azonban, hogy emiatt a kijelzőre nem lehet majd tenni sem üvegfóliát, sem sima fóliát, ugyanis ezek fizikailag megakadályozzák a leolvasást. Az október 30-i bejelentésig csak találgatni tudunk az ujjlenyomat-olvasó minőségével kapcsolatban.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei