OnePlus 6T: in-display ujjlenyomat-olvasó, eltűnt jack

2018.10.29| Android Police

A kínai gyártó ma délután bemutatta New Yorkban a OnePlus 6T okostelefont, fél évvel az előd után, a hagyományoknak megfelelően.

A OnePlus 6T a várakozásoknak megfelelően 90 százalékban maradt az előd alapjain, csak itt-ott varrták fel a ráncait. Az új funkciók közé került a sokak által várt, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó a hátlapi megoldás helyett, valljuk be, tényleg sokkal praktikusabb, a pontosságot pedig az első tesztek megmondják.

OnePlus 6T: in-display ujjlenyomat-olvasó, eltűnt jack

A jacknek búcsút inthetünk sajnos, a OnePlus is beállt a sorba a többi gyártó közé, így kompromisszumok árán használható csak a régi, bevált, vezetékes füles, a cég a OnePlus Bullets Wireless vezetékmentes megoldását preferálja. További újítás a OnePlus 6 után, hogy megnövelték az akkumulátor kapacitását 3700 mAh-ra, ez bő 20 százalék üzemidő növekedést jelent.

A kamerák tudása is jobb lett egyértelműen, ez utóbbiból a OnePlus 6 is megkapja még a héten a Nightscape éjszakai fotózási lehetőséget! Megmaradt a 4K@60fps rögzítés, valamint a Super Slow Motion videózás 1080p@240fps és 720p@480fps felbontással is. Újdonság még a Smart boost funkció, amely intelligensen gazdálkodik a memóriával a gördülékeny multitasking élmény érdekében, nem mintha eddig bármikor gond lett volna OnePlus mobil esetében. Extra, hogy végre elismerten vízálló a burkolat!

OnePlus 6T: in-display ujjlenyomat-olvasó, eltűnt jack

A kijelző mérete nőtt, 6.28 col helyett már 6.41 colos lett, a képarány 19.5:9, így tartja a 402ppi pixelsűrűséget az 1080×2340 pixel felbontású kijelző. A panelt szerencsére nem cserélték le, maradt Optic AMOLED, a karcállóságot Gorilla Glass 6 biztosítja.

A OnePlus 6T tehát Snapdragon 845 processzorral, többféle RAM/tárhely kombinációban lesz elérhető, az előlapi kamera 16 megapixeles maradt f/2.0 fényértékkel Sony IX371 alapokon, elektronikus képstabilizátorral.

OnePlus 6T: in-display ujjlenyomat-olvasó, eltűnt jack

A hátlapon szintén meghagyták a 16 megapixeles, f/1.7 fényértékű Sony IMX519 szenzort elektronikus és optikai képstabilizátorral, a portré kamera is maradt 20 megapixeles, f/1.7-es Sony IMX376K lencséjű. Gyárilag Android 9 Pie rendszerrel érkezik a OnePlus 6T. Csatlakozás szempontjából nem lehet ok panaszra, adott a 2×2 MIMO Wi-Fi két csatorna támogatással, Bluetooth 5.0, aptX/aptX HD és NFC is. A megjelenéskor szokás szerint a matt Midnight Black és a fényes Mirror Black színek lesznek elérhetők, a fehér és a piros később debütálhat.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei