OnePlus 5

OnePlus 5 ugyanannyiért mint a 3T?

2017.05.05
Címkék:

OnePlus 5

,

OnePlus

,


Felbukkant a OnePlus 5, méghozzá ugyanolyan áron mint amennyiért a most futó modell érhető el.

A OnePlus hamarosan bejelentheti végre az 5-ös modellt, és ezúttal is az OppoMart buktatta le az árat. Ide került ugyanis „véletlenül” az oldalra a belistázott modell, méghozzá komplett tudáslistával. A fotón a korábban is látott render kép látható, így feltehetően a végleges külső még számukra sem ismert. Megerősítésre került tehát az 5.5 colos kijelző, méghozzá a sokak által kevésbé preferált QHD felbontással. A Snapdragon 835 chipset is rendelkezésre áll nyolc maggal, 2.45 gigahertzes maximális órajelen, ehhez 6 gigabájt RAM és 64 vagy 128 igabájt USF 2.1 tárhely jár.

A hátlapra újdonságként 12 megapixeles dual kamera kerül, az előlapon 8 megapixeles szenzor csücsül, az ujjlenyomat-olvasó marad az előlapon. Az Android 7.x Nougat rendszeren alapul továbbra is az Oxygen OS, a telep 3600 mAh kapacitású lesz, a hozzá kapcsolódó Dash Charge gyorstöltés pedig immár 2.0 verziószámot kap, a részleteket feltehetően a hivatalos bejelentéskor tudjuk meg. Közel lehet a dátum, ugyanis az OppoMart szerint már június elejétől, tehát egy hónap múlva megindulhatnak a szállítások.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei