dual kamera

OnePlus 5: 8 giga RAM-mal és meghívóval

2017.06.12
Címkék:

dual kamera

,

OnePlus 5


A kínai gyártó június 20-án érkező csúcsmobilja felbukkant nyolc gigabájt memóriával is.

A fél világot lázban tartja a nyolc nap múlva bemutatkozó telefon, a OnePlus 5. Számos pletyka után biztos a Snapdragon 835 chipset, a sokat fejlesztett, immár dual hátlapi kamera, a megjelenés időpontja, a kamera minősége is, ezúttal pedig a GFX benchmarkon bukkant fel, méghozzá a tavalyról megszokott hat gigabájt helyett még plusz kettővel. A külsőleg egyelőre leginkább az Apple iPhone 7 Plus-ra hajazó modell A5000 verziója futtatta le a GFXBench tesztet. Ez megerősítette az 5.5 colos képátlót, a továbbra is full HD felbontást, a 2.4 gigahertzes processzor, valamint az Adreno 540 grafikus gyorsító jelenlétét, emellett itt 128 gigabájt tárhely és 8 gigabájt RAM volt megtalálható a OnePlus 5-ben.

Pletykák szerint sajnos ez a változat csak Indiában lesz elérhető, Európa továbbra is a 6 gigás verziót kaphatja. A cég a OnePlus 5-tel a Nubia Z17 csúcskategóriás telefon „után” menne, amelybe szintén 8 gigabájt RAM került és ötvenegy másodperc alatt kapkodta el a nép az elérhető tízezer darabot.

Az indiai árakat már most tudni, a 6 gigabájtos modellért 141 ezer forintot kérnek el átszámítva, míg a 8 gigabájtos verzióért 163 ezer forintot kérnek majd el.

Szintén hétvégi hírként röppent fel, hogy újra bevezeti a cég a OnePlus One-nál használt meghívásos rendszert, tehát az első szerencsések után már csak úgy lehetett megvásárolni a modellt, ha volt egy ismerősünk (vagy külföldi fórumokon ügyeskedve kérni valakitől) aki vett ilyet és küldött meghívót. Közben vasárnap estére a OnePlus egyik szóvivője hivatalosan is cáfolta a meghívós rendszer újra bevezetését szerencsére. A félreértést az okozta, hogy az indiai bejelentésre lehetet vásárolni meghívót 13 dollárért.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei