OnePlus 5T 40 ezerrel olcsóbban érdekel?

2018.03.19| (x)
Címkék:

OnePlus 5T

,

akció

,

ajánlat


Hatalmas akcióba kezd a Gearbest, többek között a OnePlus 5T is igen jó áron elérhető lesz a gyorsak számára.

A OnePlus gyártót talán nem kell senkinek bemutatni, aki rendszeresen olvas bennünket, a kínai gyártó az igazi csúcsmodelleket veri agyon teljesítményben, közel féláron. A jelenleg elérhető legfrissebb telefon a OnePlus 5T, amely különlegessége, hogy itt vezette be a cég a teljes előlapot 18:9 képaránnyal beborító dizájnt. A 6 colos kijelző 2160×1080 pixel felbontású, természetesen AMOLED panellel, ezt 2.5D Gorilla Glass 5 védi a karcoktól.

OnePlus 5T 40 ezerrel olcsóbban érdekel?

A gyorsaságról a Qualcomm Snapdragon 835 gondoskodik 2.45 gigahertzes maximális órajelen, a hátlapi dual kamera 16 és 20 megapixel felbontású, az elkészült fotók minősége értelemszerűen elsőosztályú. Az akciós készülék - amellyel indul március 21-én a Gearbest születésnapi akció dömpingje - természetesen nemzetközi, mindenhol használható és ismeri a B20 hálózatokat, így nem ér meglepetés internetezés közben sem senkit hazánkban. SIM-ből egyszerre kettőt is hálózaton tud tartani dual standby technológiával.

Az ajánlatban a meglepetés, hogy a 8 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájt tárhellyel ellátott verziót akciózta le a Gearbest, így az első tíz megrendelő – ehhez hatalmas mázli kell – 550 dolláros juthat hozzá, míg további négyszáz megrendelő 580 dollárért veheti meg a OnePlus 5T-t.

OnePlus 5T 40 ezerrel olcsóbban érdekel?

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Lefordítva ez 137.500 és 145.000 ezer forintot jelent. A gyártó hivatalos weboldalán jelenleg 178 ezer forintba kerül a készülék ebben az összeállításban és mindenki eldöntheti, hogy megéri-e a 40, illetve 33 ezer forintos árkülönbözet  a Gearbesten azt, hogy csak egy év garanciát kap a telefonra és nem jár hozzá ingyenes és pár napos garanciális ügyintézés (szükség esetén). A OnePlus 5T-t mi csak ajánlani tudjuk! Apró, ám fontos részlet, hogy mindenképpen érdemes az 5.86 dolláros EU Express szállítást választani fizetés előtt, így áfamentesen juthatunk hozzá a OnePlus 5T-hez.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei