xiaomi

Olcsón megvásárolható a Xiaomi Mi 9T!

2019.07.05
Címkék:

xiaomi

,

mi

,

9t

,

gearvita


A Xiaomi Mi 9 volt az első olyan okostelefon ebben az évben, amit az új chipkészlettel, a Sanpdragon 855-tel mutattak be.

A Xiaomi Mi 9T valójában egy olcsóbb, de mégis javított változata az Mi 9-nek, ami egy jobb AMOLED képernyőt és nagyobb akkumulátort kapott. A legerősebb lapkakészlet, a Snapdragon 855 helyett, a Xiaomi a legerősebb középkategóriás chipet választotta, az új Snapdragon 730-at, amely elég jól illeszkedik a fullHD-s képernyőhöz. Tehát a Mi 9T legfőbb jellemzői az új AMOLED kijelző, mert a motoros pop-up fényképezőgépnek köszönhetően most már nincs rajta kivágás az előlapi kamerának.

 

A Mi 9T, a Mi 9 SE és a Mi 9 között helyezkedik el, így semmiképpen sem reálisan elvárás a vízállóság vagy éppen a nagyobb felbontású képernyő. Ha a jobb OLED képernyő vagy a nagyobb akkumulátor és a szép design mégsem elegendő akkor talán 3.5mm-es audió csatlakozó és az FM rádió jelenléte mindenképpen meggyőzhető lehet.

A Xiaomi egyes piacokon Redmi K20-ként értékesíti a Mi 9T, de ez a lényegében ugyanaz a telefon. A GearVita oldalán most a 64 Gb tárhellyel rendelkező modell mindössze csak 132.000 forint, míg a 128Gb-os verzióért kicsivel többet, 140.000 forintot kell fizetnünk.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezem



Korábbi szavazások eredményei