LG G4

Olcsóbb lesz az LG G4 mint a Galaxy S6

2015.04.27
Címkék:

LG G4


Németországban és talán egész Európában olcsóbb lesz az LG G4 mint a Samsung Galaxy S6, ám csak az alapmodell ára lesz barátságosabb.

Németországban és talán egész Európában olcsóbb lesz az LG G4 mint a Samsung Galaxy S6, ám csak az alapmodell ára lesz barátságosabb. A modell holnap kerül bejelentésre hivatalosan, azonban már most felbukkant egy német kiskereskedő oldalán a pontos ár. A WinFuture által kiadott képek szerint valóban olcsóbb lesz a G4 mint azt eredetileg vártuk, így a 32 gigabájtos változat a 32 gigabájtos S6 ára alatt marad a maga 679-689 eurós árával, melyek 10-20 euróval alacsonyabbak mint a konkurens modellé. Sajnos azonban csak az alapmodellek között található meg az árkülönbség, méghozzá a bőr hátlap nélküli változatot kell figyelembe venni.

/txt/hirek/kepek/Leaked-images-of-the-LG-G4_20150427.jpg

A gyönyörű, bőrrel felvértezett verzióért 729-739 eurót kell az asztalra tenni, bár ez még mindig jobb ár, mint amennyiért a Samsung Galaxy S6 edge-hez lehet hozzájutni. Kíváncsian várjuk, hogy vajon valóban 10-20 euró dönti-e majd el, hogy valaki az LG-t vagy a Samsungot választja vagy sokkal inkább a tudást és a kedvenc márkát veszi figyelembe.

/txt/hirek/kepek/lgg4_20150427.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei