Note 10

Olcsóbb Note jön Európába

2019.10.10

Hamarosan Európába érkezik a Galaxy Note egy olcsóbb változata.

A Samsung Note szériájának két tagja nem épp a megfizethető kategóriába tartozik, a vállalat azonban bővíti a családot egy új taggal a friss hírek szerint. A SamMobile úgy tudja, a harmadik Note fekete és piros színekben lesz elérhető, az azonban nem egyértelmű, mikor mutatja be a Samsung az újdonságot. Ha ez nem történik meg karácsony előtt, úgy az S Penjéről híres termékcsalád új tagja a Galaxy 11-ekkel debütálhat február végén.

Ez a lehetőség egy korábbi felvetést juttat eszünkbe, miszerint a Samsung összeolvaszthatja a Galaxy S és Galaxy Note szériát egy S dizájnt kapott, ám S Pennel is felszerelt új családba, amely a Galaxy One néven jelenhet meg.

2019 első felében az értékesítés nagy részét egyértelműen a Galaxy S10 és S10+ vitték el, ám kielégítő volt a kereslet a legolcsóbb változatra, a Galaxy S10e-re is, így a Samsung ügyesen elkerülte az iPhone XR problémáját. Most, hogy az Apple piacra dobta az iPhone 11-et, a Samsungnak is lépnie kell egy olcsóbb csúcsmobillal, így elképzelhető egy korai Note 10e a későbbi Galaxy S11e helyett. A megjelenő modell megtarthatja a Note 10 kamera trióját a versenyben maradásért, de a költségcsökkentés miatt az edge kijelző elmaradhat. Hardveresen reális lehet a Snapdragon 855, de a 865 is, míg RAM-ból 6 gigabájt kell, hogy maradjon.

Nem ez lenne az első olcsó Note a Samsung életében, még 2014-ben került a Note 3 mellett piacra a Note 3 Neo, amely kisebb méretben és kisebb felbontású kijelzővel, valamint kevesebb memóriával és gyengébb kamerával, processzorral ugyan, de S Pennel érkezett. Érdekes, hogy akkor nem lett sikeres a próbálkozás, így a cég fel is hagyott a Note Neoval egy generáció után.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei