Olcsó vagy drága okosórát szeretnél?

2018.04.29| (x)

A Tomtop akciójában két okosórát is ajánlanak, egy olcsóbbat és egy drágábbat.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az olcsóbb a Zeblaze Thor Pro, amely ára ne tévesszen meg senkit, eredetileg több, mint hatvanezer forintba kerül. A divatos, face watch-okkal teljesen személyre szabható készülék 1.53 colos AMOLED megjelenítővel, négymagos processzorral, valamint 1 gigabájt RAM-mal rendelkezik. A Thor Pro támogatja a nano SIM-et, beépített GPS-szel rendelkezik, a két megapixeles kamerával pedig fotózni is lehet.

Funkciói között tárcsázó, üzenetküldő, pulzusmérő, lépés-, kalória-, távolságmérő, kamera, zenelejátszó, naptár és böngésző is szerepel. A Zeblaze Thor Pro 204 dollár helyett most csak 80 dollárba kerül, így 61 százalékkal olcsóbb.

 Olcsó vagy drága okosórát szeretnél?

A Zeblaze Thor S már kinézetre is lényegesen robosztusabb darab, főként férfiak számára ajánljuk. A Thor S is Android 5.1 rendszert futtat, négymagos chipsettel, 1 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájt tárhellyel rendelkezik, akárcsak testvérmodellje. Nem maradt ki a nano SIM és Wi-Fi támogatás sem, Bluetooth 4.0 segítségével Android 5.0 és iOS 9.0 felett bármilyen készülékkel kompatibilis. Az 1.39 colos AMOLED kijelző 400×400 pixel felbontású, kifejezetten szép a képe.

Olcsó vagy drága okosórát szeretnél?

Fotózásra az öt megapixeles kamera használható, a kényelmet pedig szilikon vagy rozsdamentes acél szíj biztosítja minden eshetőségre. A Thor S esetében is megtalálható a tárcsázó, pulzusmérő, pedométer, zenelejátszó, beépített GPS. A Zeblaze Thos S az eredeti 253 dollár helyett most 120 dollárért vásárolható meg a készlet erejéig.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei