Zeblaze

Olcsó vagy drága okosórát szeretnél?

2018.04.29

A Tomtop akciójában két okosórát is ajánlanak, egy olcsóbbat és egy drágábbat.

Az olcsóbb a Zeblaze Thor Pro, amely ára ne tévesszen meg senkit, eredetileg több, mint hatvanezer forintba kerül. A divatos, face watch-okkal teljesen személyre szabható készülék 1.53 colos AMOLED megjelenítővel, négymagos processzorral, valamint 1 gigabájt RAM-mal rendelkezik. A Thor Pro támogatja a nano SIM-et, beépített GPS-szel rendelkezik, a két megapixeles kamerával pedig fotózni is lehet.

Funkciói között tárcsázó, üzenetküldő, pulzusmérő, lépés-, kalória-, távolságmérő, kamera, zenelejátszó, naptár és böngésző is szerepel. A Zeblaze Thor Pro 204 dollár helyett most csak 80 dollárba kerül, így 61 százalékkal olcsóbb.

 

A Zeblaze Thor S már kinézetre is lényegesen robosztusabb darab, főként férfiak számára ajánljuk. A Thor S is Android 5.1 rendszert futtat, négymagos chipsettel, 1 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájt tárhellyel rendelkezik, akárcsak testvérmodellje. Nem maradt ki a nano SIM és Wi-Fi támogatás sem, Bluetooth 4.0 segítségével Android 5.0 és iOS 9.0 felett bármilyen készülékkel kompatibilis. Az 1.39 colos AMOLED kijelző 400×400 pixel felbontású, kifejezetten szép a képe.

Fotózásra az öt megapixeles kamera használható, a kényelmet pedig szilikon vagy rozsdamentes acél szíj biztosítja minden eshetőségre. A Thor S esetében is megtalálható a tárcsázó, pulzusmérő, pedométer, zenelejátszó, beépített GPS. A Zeblaze Thos S az eredeti 253 dollár helyett most 120 dollárért vásárolható meg a készlet erejéig.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei