tablet

Olcsó tablettel rukkolt elő a B&N

2018.11.07

Bővült a Nook család a Barnes & Noble-nál, megjelent a 10.1 colos Nook Tablet.

Nagyon régen jelentett be a cég utoljára tabletet, pedig a cég még volt, hogy Galaxy Tabokat is árult átcímkézve. A Nook Tablet érdekessége, hogy most előrendelésben mindössze 130 dollárba kerül, ami nagyon olcsónak számít és egyben a 150 dolláros Amazon Fire HD ellenfele lenne.

A Nook Tablet 10.1 colos IPS kijelzője 1920×1200 pixel felbontású, 224ppi pixelsűrűséggel rendelkezik, ezek kifejezetten olvasásra optimalizált értékek. A konkurenciához képest a Nookon hagyományos Android rendszer fut, így teljes eléréssel rendelkezik a Play Áruházhoz, extraként pedig a B&N e-könyv áruházához is. Sajnos a leírás nem említi a hardver elemeit részletesebben.

A tablet megosztható a családdal is akár, mindenki a saját fiókjával tud bejelentkezni és rendszerezni a virtuális könyvespolcág, a szülők pedig felügyelettel rendelkeznek a gyerekek fiókjai felett. A Barnes & Noble a Browsery közösség segítségét ajánlja egy-egy könyv keresése esetén.  

A Nook Tablet 7 óra olvasást tesz lehetővé egy feltöltéssel, a könyvek és egyéb fájlok a belső, 32 gigabájton tárolhatók, ám ez tovább bővíthető további 256 gigabájttal is. A zenehallgatáshoz 3.5 mm-es jack port áll rendelkezésre, tölteni sajnos a régi microUSB porton lehet csak. A Barnes & Noble Nook Tablet 10.1 szállítása november 14-én kezdődik, a 130 dolláros ár, pedig abszolút fair.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei