Alcatel

Okosórával a gyerekek tudnak vigyázni magukra!

2016.06.17

Gyerek- és szülőbarát technológia az Alcateltől

Szülőként nehéz megtalálni az egyensúlyt akkor, amikor a gyerekek már több függetlenségre vágynak, de életkorukból adódóan a szülők még szeretnék őket felügyelni úgy, hogy szabadságvágyuk és önbizalmuk ne ütközzön felesleges korlátokba. Emellett a legtöbb óvoda és iskola nem is engedélyezi, hogy a gyerekek okostelefont vigyenek magukkal az intézménybe. Ezt a komplex problémakört tetézi a nyári szünet, ami különösen aktuálissá és problémássá teszi a gyermekfelügyelet kérdését a szülők számára. Szülőkkel és szakértőkkel végzett kutatások alapján fejlesztette ki az Alcatel a legújabb innovációját a hordozható technológiák piacán a MOVE TIME Track&Talk Órát, ami orvosolni tudja ezt a problémát.

A MOVE TIME gyerekóra egy GPS-szel ellátott karóra, ami biztosítja a függetlenséget, amire egy 5 és 9 év közötti gyereknek szüksége van, miközben megadja a szülő számára is az ellenőrzés lehetőségét. Ez a technológia ideális egyensúlyt teremt a gyerekek korszerű igényei és a szülők egyre komolyabb aggodalmai között.

http://www.telefonguru.hu/images/content/MoveTime Orange front right_kicsi.png

Az Alcatel MOVE TIME gyerekórája okostelefonhoz csatlakoztatva lehetőséget ad a gyermekek digitális lekövetésére. Így például, ha egyedül sétál haza az iskolából, vagy nyáron a játszótéren csatangol a barátaival, felállítható egy biztonságosnak ítélt zóna: ha valamiért elhagyja ezt a területet, az óra azonnal értesítést küld a telefonra, majd a beépített GPS segítségével rögtön követni is lehet a csemetét. Egyetlen gombnyomással rögtön kapcsolatba is léphetünk a gyerekkel. A MOVE TIME összesen 10, a szülők által előre beállított gyorshívót tud tárolni.

http://www.telefonguru.hu/images/content/MOVETIME-Track&Talk-Watch.jpg

Míg a szülőknek a kapcsolattartás és a biztonság a legfontosabb tényező, a fiatalabb generációk számára a trendfaktor jelenti a fő szempontot. MOVE TIME óra ugyanolyan szilikon szíjjal készül, mint sok más felnőtteknek készülő, divatos okosóra. Anyu és Apu vicces, animált ikonokkal jelenik meg a névjegyek között, így használata szórakoztató is. Az óra sok más felszereltsége (GPS, Wi-Fi) mellett vízálló is, így tökéletes kiegészítője a nyárnak.

http://www.telefonguru.hu/images/content/MOVETIME-Track&Talk-Watch-Kid.jpg

Az előnyökről röviden:

  • Helymeghatározás – 90 másodpercen belül megkereshető a gyermek a felhő alapú szolgáltatásnak köszönhetően.
  • Biztonságos terület meghatározása – azonnal értesítést küld, ha a gyermek elhagyja az előre beállított biztonsági zónát.
  • Hangüzenet küldése – lehetőség van hangüzenetet hagyni, ha épp nem elérhető a gyermek.
  • Azonnali segítség a gyermeknek - 10 gyorshívó szám érhető el egy egyszerű mozdulattal, így az okosóra segítségével tud telefonálni (nem kell telefont magánál tartania).
  • Nano SIM-el működik az eszköz
  • Hosszan üzemképes akkumulátor - 4 napos készenléti idő.


Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei