Okosórát, okoskarkötőt és fülhallgatót is hozott a Samsung

2019.02.21| Samsung

A Samsung viselhető okoseszköz portfóliója a Galaxy Watch Active okosórával, Galaxy Fit/Galaxy Fit e okoskarkötővel és a Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatóval bővül.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az új eszközök kényelmesebbé, stílusosabbá és szórakoztatóbbá teszik a wellness-célok elérését, és felveszik a ritmust a legkülönbözőbb igényekkel: egyaránt kínálnak megoldást azoknak, akik kiegyensúlyozottabb életet keresnek, és azoknak, akik extra motivációval kívánják tovább javítani sportteljesítményüket. 

Okosórát, okoskarkötőt és fülhallgatót is hozott a Samsung

Galaxy Watch Active: a stílus és a sport találkozása

Az új Galaxy Watch Active vékony, minimalista kialakítással, könnyű kezelhetőséggel és a Galaxy Watch prémium funkcióival érkezik. A vásárlók a saját ízlésüknek megfelelő óralappal és legkülönbözőbb színekben elérhető pánttal szabhatják személyre az új Galaxy Watch Active okosórát. A Galaxy Watch Active tervezői az egészséges életmód holisztikus megközelítését vették alapul munkájuk során. Az eszköz így a sportteljesítmény mellett az alvásperiódusokat, a stressz-szintet és az egészség más legfontosabb mutatóit is követi, így támogatja a felhasználókat a teljes, kiegyensúlyozott élet elérésében. A Galaxy Watch Active a Galaxy-örökség legjavát ötvözi a továbbfejlesztett fitnesz- és egészségfunkciókkal.

  • Vérnyomás-monitorozás: A Galaxy viselhető eszközsorozatának új tagjaként a Galaxy Watch Active még okosabb vérnyomás-követést nyújt, közvetlenül a csuklón méri az értékeket. A San Franciscó-i University of California (UCSF) egyetemmel közösen, kifejezetten a Galaxy Watch Active felhasználóinak fejlesztett My BP Lab alkalmazással a felhasználók még egyszerűbben és hatékonyabban követhetik vérnyomásukat és egészségüket.
  • Mindennapi nyugalom: A stressz-szint mérése és kezelése a Galaxy Watch Active stresszkövetőjével most még egyszerűbb és kényelmesebb. A stressz widgetből mostantól közvetlenül indítható a légzőgyakorlatokat támogató alkalmazás, így az egyensúly megtalálása most könnyebb, mint valaha.
  • Egyszerű teljesítménykövetés: A Galaxy Watch Active automatikusan felismeri a legkülönbözőbb mozgásformákat, legyen szó futásról, biciklizésről, evezésről vagy dinamikus edzőtermi erősítésről. 39 mozgásforma közül manuálisan is válaszhatnak a felhasználók, illetve napi célokat is beállíthatnak, hogy még hatékonyabban figyelemmel követhessék a fejlődést.  

Okosórát, okoskarkötőt és fülhallgatót is hozott a Samsung

A Galaxy Watch Active még színesebbé teszi a felhasználók életét, és a Galaxy-ökoszisztéma zökkenőmentes integrációjával kibővíti a csatlakoztatott élményt. A Galaxy Watch Active kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel, és lehetővé teszi a valós idejű edzői segítséget, a beltéri és kültéri tevékenységkövetést, valamint olyan népszerű külső alkalmazásokkal is kompatibilis, mint például az Under Armour, a Spotify és a Strava. A Galaxy Watch Active okosórát a Bixby-n keresztül hangvezérléssel is irányíthatják a felhasználók, így hívásokat kezdeményezhetnek vagy üzeneteket küldhetnek anélkül, hogy kezükbe kellene venniük a telefonjukat.

Okosórát, okoskarkötőt és fülhallgatót is hozott a Samsung

 

Galaxy Fit és Galaxy Fit e: a mindennapi edzés tökéletes kiegészítője

A Galaxy Fit és a Galaxy Fit e okoskarkötőket a fitnesz rajongóinak tervezték, legyen szó akár alkalmi futókról vagy éppen professzionális sportolókról, az eszközök az aktív életstílust támogatják. A Galaxy Fit és a Galaxy Fit e eszközöket a vékony, könnyű kialakításnak köszönhetően egész héten át kényelmesen viselhetik a felhasználók.  

Okosórát, okoskarkötőt és fülhallgatót is hozott a Samsung

A vékony és divatos Galaxy Fit és Galaxy Fit e intuitív és egyszerű kezelhetőséget kínálnak és automatikusan nyomon követik a felhasználó sporttevékenységét sétálás, futás, kerékpározás, evezés, edzőtermi erősítés vagy akár elliptikus tréner használata közben. Az okostelefonokon megtalálható Samsung Health alkalmazásban több mint 90 különböző mozgásforma közül válaszhatjuk ki a megfelelőt, amelyet a Galaxy Fit/Fit e automatikusan követ majd az edzés során. A funkciók között elérhető a továbbfejlesztett alvásfigyelő és az intelligens stressz-szintmérő.

A Galaxy Fit és a Galaxy Fit e okoskarkötőket az intuitív kezelői felületnek köszönhetően sportolás közben is könnyen kezelhetik a felhasználók. Az okostelefonnal szinkronizált sportkarkötők a telefonon megtalálható időjárás, naptár vagy ébresztő alkalmazást is elérhetővé teszik, illetve segítségükkel a telefon használata nélkül is fogadhatunk hívásokat, értesítéséket. Egy másik időzónába történő utazás esetében a Galaxy Fit automatikusan mutatja mindkét időzóna aktuális idejét, hogy a felhasználó könnyebben betarthassa napirendjét. A készülékek 5 ATM vízállósággal rendelkeznek, így a zuhanyzás mellett és akár az úszás közben is a felhasználókkal tarthatnak.

Okosórát, okoskarkötőt és fülhallgatót is hozott a Samsung

 

Galaxy Buds: fülhallgató a mindennapi sporthoz

A Galaxy Buds a tökéletes vezeték nélküli fülhallgató azok számára, akik sportolás közben is a zökkenőmentes csatlakozást részesítik előnyben. Kényelmes kialakításával, könnyű vezérelhetőségével, tiszta hangzásával és kompakt méretével a Galaxy Buds a mindennapok tökéletes kiegészítője. A Galaxy Buds az AKG hangzásvilágának köszönhetően magas minőségű audioélményt nyújt. A továbbfejlesztett Ambient Sound technológia segítségével a felhasználók akkor is jól hallhatják közvetlen környezetüket, ha éppen zenét hallgatnak vagy hívásokat intéznek. 

Okosórát, okoskarkötőt és fülhallgatót is hozott a Samsung

A Galaxy Buds Adaptive Dual Microphone technológiával, mindkét fülhallgató esetében egy-egy belső és külső mikrofonnal érkezik, így a hívott fél csendes és hangos környezetben egyaránt könnyen és tisztán értheti a felhasználók beszédét. A Galaxy Buds egész nap tartja a lépést a felhasználóval: akár hat órányi Bluetooth streaminget és öt órányi beszélgetést tesz lehetővé. A fülhallgató tokja akár plusz hét órányi töltést biztosít, egyetlen 15 perces gyorstöltéssel pedig akár plusz 1,7 órán keresztül használhatjuk az eszközt.

A Vezeték Nélküli Töltésmegosztással és az eszközök közötti energiamegosztással a Galaxy Buds a Galaxy S10-zel, a legújabb Samsung okostelefonnal is tölthető. A legújabb Samsung mobileszközök segítségével a Galaxy Buds fülhallgatót a Bixby-vel is szinkronizálhatjuk, így az intelligens asszisztenst a felhasználók anélkül aktiválhatják, hogy telefonjukat kézbe kellene venniük: hangvezérléssel kezdeményezhetnek hívásokat, küldhetnek üzeneteket vagy ellenőrizhetik az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Okosórát, okoskarkötőt és fülhallgatót is hozott a Samsung

A Samsung Galaxy Watch Active, és a Samsung Galaxy Buds eszközök Magyarországon várhatóan március végétől, a Samsung Galaxy Fit e várhatóan 2019. áprilistól és a Samsung Galaxy Fit várhatóan 2019. májustól érhetők el 79.990, 48.990, 12.990 és 29.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei