cafago

Nokia 3100 Mini - olcsó mobil alapfunkciókkal

2019.06.11
Címkék:

cafago

,

nokia 3100 mini


Szülőknek és nagyszülőknek még mindig ideális választás a kiemelkedő üzemidővel rendelkező 3100.

A kétezres évek elejének egyik kedvelt telefonja volt a Nokia 3100, ami akkoriban még igazi csúcstechnológiát használt. Mostanra persze ez már kevés, ám ha valaki megelégedne egy klasszikus, sokat bíró telefonnal, az még mindig vásárolhat magának egy Nokia 3100 Mini-t, ami a régi tesó legjobb tulajdonságait bővítette ki néhány új funkcióval.

A 3100 mini pedig pontosan azt kínálja, amit várunk tőle, megbízható alapfunkciókat, kiemelkedő akkumulátor idővel megspékelve. Az 1 hüvelykes 128×128-as kijelzőn SMS-t írhatunk, átnézhetjük a naplónkat és bekapcsolhatjuk a segítségével az elemlámpa funkciót is, sőt a Symbian OS-t használva egyszerűbb alkalmazásokat is futtathatunk. Fontos technikai paraméter még az 1020 mAh-s akkumulátor, ami több napos készenléti időt garantál, így tökéletes választás azoknak, akik valóban csak telefonálni akarnak és ritkán raknák töltőre a készüléküket.

Ehhez mérten az ár is alacsony, a 3100 Mini most akciós 11,77 euróért, azaz 3800 forintért rendelhető, amihez sem szállítási költséget, sem vámot nem kell hozzászámolnunk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei