Nexus X

Nexus X: minden részlettel

2014.08.27
Címkék:

Nexus X

,

Motorola

,

AnTuTu


Egyre több helyen bukkannak fel információk az állítólag a Motorola által készített következő Nexus mobilról, amely Nexus X néven kerülhet bejelentésre.

Egyre több helyen bukkannak fel információk az állítólag a Motorola által készített következő Nexus mobilról, amely Nexus X néven kerülhet bejelentésre. A TKTechNews által kiadott hírben AnTuTu benchmark adatok – 35.430 pont – is szerepelnek a hatodik Nexus telefonról, ez pedig megerősíti az Android L rendszer jelenlétét is. Ami a hardvert illeti, 5.2 colos, 2K felbontású kijelző várható, az OS alatt a Qualcomm Snapdragon 805 processzor dolgozik 3 gigabájt RAM és 32/64 gigabájt tárhely mellett. A hátlapi kamera 13 megapixeles lesz a teszt adatai szerint. A Nexus X hasonló áron kezd majd mint a Nexus 5, így 30-40 százalékkal olcsóbb lesz mint más gyártók felsőkategóriás modelljei. Ennek megfelelően a 32 gigabájtos változat 420 euróba kerül majd, a 64 gigabájtos pedig 450 eurót ér a gyártó szerint.

A jelek szerint a számos rendszerbeli változást, úgymint például a Material Design megjelenését a Google nemcsak egy verziófrissítésnek gondolja, így az újdonság Android 5.0 Lemon Meringue Pieként kerül majd bejelentésre.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei