OnePlus 6T

Néhány OnePlus 6T túl gyorsan merül

2019.01.28

Amerikai fórumon panaszkodnak a OnePlus jelenlegi csúcsmobiljára.

 

A Reddit fórum olvasóihoz többen fordulnak azzal a panasszal, hogy túl gyorsan merül a telefonjuk, méghozzá egyik pillanatról a másikra az üzemidőt szinte lefelezték. Az egyik felhasználó mindent megpróbált már, a háttérben futó appokat korlátozta, törölte a cache-t, frissítette a készüléket a legújabb verzióra, ám semmi sem segít. A OnePlus 6T-je 80 százalék alatt drasztikusan merül.

Egy más OnePlus 6T tulajdonos hasonlóan járt, a korábbi 6-7 óra kijelző-idő átlaghoz képest most jó esetben 4-et hoz a mobilja. Ez már csak azért is meglepő, mert a OnePlus híres volt mindig is a kiváló üzemidejéről. A 6T-be ráadásul 3700 mAh-s telep került, a 4 óra pedig egy 3000 mAh-s akkumulátor átlaga. A OnePlus a Warp Charge gyorstöltéssel fél óra alatt akár egy napi üzemidőt is a telepbe tud pumpálni, ám ez mégsem teljes megoldás.

Egy harmadik Reddit fórumozó elárulta, a drasztikus akkumulátor romlással egyidőben észrevette, hogy gyanúsan melegszik a telefon, ez utóbbi gond megszűnt, amikor a gyári beállítások visszaállítását elvégezte és újra belakta a mobilt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei