htc wildfire

Négy új HTC Wildfire érkezik

2019.07.18

A HTC a középkategóriában támad, de kérdéses, vajon jól árazzák-e be a konkurensek mellé az új Wildfire mobilokat.

Az elmúlt hónapokban meglepően pozitívan alakult a már-már teljesen eltűnő HTC pénzügyi jelentése, amely kitért arra is, hogy a tajvani cég hamarosan új mobilokat küld a piacra. Épp ezért nem meglepő, hogy gyakorlatilag biztos, ismét lesz Wildfire széria, amiből rögtön négy is megjelenhet. A most bemutatott telefonok ugyanakkor egész biztosan nem a riválisok csúcsmobiljai ellen mennek harcba, inkább a középkategóriában akarnak dobbantani.

A négy készülék közül az első a Wildfire, amelynek 6,2 hüvelykes kijelzője 720x1520-as megjelenítésre képes. A mobil lelkét a középkategóriában kedvelt MediaTek Helio P23 chipset adja, ami mellé 3 GB RAM és 32 GB-os belső tárhely jár. A 16 MP-es szelfie, illetve a 16 + 5 MP-es dupla főkamera pedig megfelelőnek tűnik ahhoz, hogy jó fényviszonyok mellett korrekt képeket készíthessünk, de ahogy a hardver, úgy az optika sem mutat semmi kiemelkedőt.

Teljesítményben és persze árban közvetlenül alá a Wildfire E kerülhet, ami valamivel kisebb, 5,45 hüvelykes kijelzővel érkezik és kevesebb RAM (2 GB) segíti a szintén nyolcmagos Cortex processzorral felszerelt Unisoc SC9863 chipsetet. Az 5 MP-es szelfie és 13+2 MP-es főkamera szintén gyengébb eresztés, ez pedig valószínűleg az árban is érezhető lesz. Az E másik verziója a Wildfire E Plus, ami azonban csak a kijelző méretében tér el tőle, hisz 5,45 helyett 5,99-es hüvelykes lesz, de még nála is nagyobb lehet a család negyedik tagja, a Wildfire E1, aminél  6,1 hüvelykere nő a panel.

A technikai paraméterek mellett arról még nincs hír, hogy mikor érkezhetnek meg az új Wildfire mobilok és milyen áron kerülnek forgalomba, de az valószínűnek tűnik, hogy a HTC alacsony áron próbálja majd kivívni a Wildfire sikerét.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei