Gearbest

Nagyszabású akció a Gearbestnél

2019.01.23

Tíznél is több kategóriában válogatott a weboldal és akciózott le márkás termékeket.

 

Most valóban érdemes átnézni az akciós kínálatot, elképesztő mennyiségű termék vásárolható meg jó áron, ezek között pedig kategóriánként vagy márkánként is válogathatunk. Kiemelnénk a Gearbest saját márkás memóriakártyáját, az Alfawise microSD ugyanis jelenleg 128 gigabájtos, U3, class 10 gyorsaságú verzióban 19.99 dolláros áron vásárolható meg és ez nem kamu tárhely. A maximum sebességet USB 3.0 porton lehet elérni.

Hasonlóan ütős ajánlat az Alfawise Y1 696 sport okosóra, amely igazából inkább órának kinéző fitnes tracker. Főbb funkciói közé tartozik a lépésszámláló, az alvásfigyelő és az elvesztés elleni védelem is. 31 dollár helyett most csak 13.89 dollárt kérnek érte, ennyiért még játszani is jó. Extraként némi okosóra funkcióval is felvértezték, hiszen SIM kártya fogadására képes, e nélkül pedig a telefonnal összekötve lehet akár rajta keresztül is beszélgetni.

A márkánál maradva érdemes pár pillantást vetni az Alfawise A7 TWS Bluetooth fülhallgatóra, amely az AirPods nyomdokaiba lép, a motorosok számára pedig az Alfawise BT S3 nevet kapott Bluetooth headset akciójával kedveskedik a Gearbest, 122 helyett 70 dollárért igazán jó ajánlatnak mondható a két darabból álló szett. Aki viszont csak egy jó telefon állványt szeretne beszerezni, itt a gocomma univerzális megoldása nevetséges 2 dollárért.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei