Nagyon olcsó sikertelefonok érkeztek

2018.07.26| Xiaomi Today

Hétfőn bemutatkozott a Xiaomi Mi A2 és a Xiaomi Mi A2 Lite Android One rendszerrel.

Spanyolországban leplezték le az új büdzsé mobilokat, ennek oka egyszerű, kifejezetten az európai piacra készültek, köszönhetően a Xiaomi Mi A1 sikerének. Mindkét telefonon Android Oreo rendszer, azon belül is Android One található, így a MIUI kezelőfelülettel nem kell megbarátkozniuk a márkával ismeretlen vásárlónak.

Nagyon olcsó sikertelefonok érkeztek

A Xiaomi Mi A2 egyértelműen az A1 utódja lett az alumínium készülékházzal, amely mindössze 7.3 mm vékony. Az IPS LCD kijelző 6 col képátlót, 18:9 képarányt és full HD+ felbontást kínál, a megjelenítőt 2.5D Gorilla Glass 5 védi a karcoktól. A kellően gyors tudást Snapdragon 660 chipset biztosítja - modelltől függően - 4 vagy 6 gigabájt RAM mellett, az üzemidőről pedig a 3000 mAh-s, gyorstöltésre is alkalmas akkumulátor nyújtja.

Nagyon olcsó sikertelefonok érkeztek

A hátlapra kamerából rögtön kettő is került, egy 20 megapixeles Sony IMX376 szenzor f/1.75 fényértékkel, Super Pixel támogatással, a másodlagos a Sony IMX486, 12 megapixeles lencséje lett, ugyanilyen apertúrával. Az előlapra 20 megapixeles, mesterséges intelligenciával felvértezett kamera került. A modell egyéb tudását kétcsatornás Wi-Fi, hátlapi ujjlenyomat-olvasó, 4G VoLTE-támogatás, Bluetooth 5.0 és USB C port jelenti. A Xiaomi Mi A2 arany, kék és fekete színekben kerül a piacra.

 

Érdekes módon a vastag, 8.8 mm-es Xiaomi Mi A2 Lite nem teljesen egyértelműen gyengébb mobil. Nagyban különbözik nemcsak a dizájn, de a hardver is. Az 5.84 colos IPS LCD nemcsak 19:9 képarányú, full HD+ felbontású, de notch-ot is kapott. Üzemidő-takarékos Snapdragon 625 biztosítja a gyors működést – a Xiaomi kínálatában elsőként a belépőszinten –, az üzemidő pedig kétnapos, köszönhetően a 4000 mAh-s akkumulátornak.

Nagyon olcsó sikertelefonok érkeztek

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A hátlapi dual kamerarendszer egy 12+5 megapixeles összeállításból áll, az előlapra is 5 megapixeles szenzor került. A Xiaomi Mi A2 Lite emellett hátlapi ujjlenyomat-olvasót, microUSB 2.0 csatlakozót, jack dugót és fém házat is biztosít, a dual SIM támogatást nem kell feladni microSD kártya használata esetén sem. Testvérével együtt fekete, arany és kék színek közül lehet választani.

Nagyon olcsó sikertelefonok érkeztek

Ami az árakat illeti, pofátlanul olcsón lehet ilyen tudáshoz hozzájutni a megjelenés – július 27. – után, a Xiaomi Mi A2 széria is hasonló sikerek elé néz, mint elődje, ráadásul idén, az Android P megjelenésekor azonnal megkapják a rendszerfrissítést. Extraként partnerünknél most ajándék Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötőt is adnak ajándékba a megrendelés mellé a készlet erejéig.

Nagyon olcsó sikertelefonok érkeztek

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei