Google Pixel

Mit várhatunk október 4-én?

2016.09.29

A Google október negyedikén mutatja be a Nexus családot leváltó Pixel termékcsalád első két tagját, amelyeket a HTC készít.

A Google Pixel és Google Pixel XL telefonok mellett várhatjuk az Andromeda OS-t és egy új Nexus tabletet is. A két új telefont jelenleg „Made by Google” márkajellel említik, rajtuk vanilla Android Nougat rendszer fut természetesen gyárilag már és elsőként kapják meg a legújabb frissítéseket, ahogy ezt megszokhatták a Nexus család esetében a felhasználók. Megjelenés tekintetében két egyforma telefonról van szó fém kerettel és üveg hátlappal a Pixel XL esetében és műanyag házról a Pixelnél. Ami a megjelenítőket illeti, a kisebbik 5 col képátlóval és full HD felbontással, míg a nagyobb 5.5 collal és QHD felbontással büszkélkedhet.

http://www.telefonguru.hu/images/content/GOOGLEOCT4.jpg

Hardveresen mindkét telefon Snapdragon 820 vagy Snapdragon 821 chipsettel, 4 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájt tárhellyel érkezik. A Pixel XL-be 3450 mAh-s akkumulátor kerülhet, a Pixelnél nem tudni még ezt az adatot. Kamerából a duó egy 12 megapixeles Sony IMX378 hátlapi szenzort kap, az előlapi pedig a nyolc megapixeles Sony IMX 179 lesz. A hivatalos bejelentést október 4-én tartja a Google, a piacra pár héttel később érkezik a Google Pixel és a Google Pixel XL.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei