Miskolcon is terjeszkedik a Samsung

2018.03.20| Samsung

Miskolcon avatták fel a Samsung Electronics Magyar Zrt. legújabb prémium márkaboltját.

A mintegy 100 négyzetméteren elterülő Samsung Experience Store a vállalat 10. üzlete Magyarországon, ahol a vásárlók exkluzív környezetben próbálhatják ki a legújabb mobil termékeket, és kérhetnek segítséget a készülékük beállításával kapcsolatban a Samsung képzett szakembereitől. Az ország első, sétálóutcában található Samsung márkaboltja szervízpontként is funkcionál majd.

A 6 budapesti, valamint 3 vidéki - győri, debreceni és szegedi - márkabolt után Miskolcon avatta fel Magyarország 10. Samsung Experience Store-ját a Samsung Electronics Magyar Zrt.

Miskolc és régiójának hivatalos mobiltelefon és tablet márkaszervize exkluzív környezetben, a megyei jogú város sétálóutcáján, a Széchenyi utcában kapott helyet, ahol a vásárlók nem csupán gyönyörű környezetben ismerhetik meg és próbálhatják ki a Samsung legújabb mobiltermékeit, de tartozékok és kiegészítők széles választékából is válogathatnak. Az üzletben képzett szakemberek dolgoznak, akik akár a készülékek beállításában, az adatok átmásolásában is a betérő vásárlók rendelkezésére állnak, de hasznos tippekkel és tanácsokkal is segítik a készülékek megismerését.

Miskolcon is terjeszkedik a Samsung

A képen a budapesti, központi márkabolt látható

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Pfliegler Péter, Miskolc város alpolgármestere, valamint a Samsung Magyar Zrt. elnöke, Hwanseog Choi és a vállalat mobil üzletágának vezetője, Kunos Balázs.

„A felhasználóink immár számtalan viszonteladónál és szolgáltatónál vásárolhatják meg a termékeinket, akár online is. Mégis fontosnak tartjuk, hogy országszerte legyenek olyan pontok, ahol személyesen is találkozhatnak velünk a vásárlóink, ahol szakértő kollégáink segítségével választhatják ki a számukra legmegfelelőbb Samsung termékeket és ismerhetik meg azokat az előnyöket, amelyeket a készülékeink nyújthatnak számukra. A Samsung Experience Store-okban a prémium termékeinkhez illő környezet fogadja a betérő látogatóinkat, így válik a vásárlás valódi élménnyé. Nem lesz ez másképp Miskolcon sem” - mondta el Kunos Balázs.

A miskolci márkaboltban ráadásul szervizpontot is üzemeltet majd a Samsung. Az egyedi, modern kialakítású térben így a készülékvásárlás és tanácsadás mellett már a teljeskörű mobil szerviz szolgáltatást is igénybe vehetnek majd az ügyfelek.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei