LG V30

Mire jó az LG V30 floating barja?

2017.09.06

Sokaknak nem egyértelmű, hogy az LG V30-ban debütált Floating Bar nevű funkció mire is jó a mindennapokban.

Anno az LG V10 és az LG V20 különlegessége főként a másodlagos, előlapon található megjelenítő volt, valamint a különleges Hi-Fi hangzás, amely az audiofilek számára lett kifejlesztve. A második kijelző a két telefon esetében gyors hozzáférést biztosított például az értesítésekhez, a zenelejátszó kezeléséhez. A plusz kijelző viszont már nem volt opció az LG V30 fejlesztésénél, tehát mást kellett kitalálniuk a fejlesztőknek.

Így érkezett a Floating Bar, ez nem más, mint egy személyre szabható eszköztár. A telefon oldalán lévő fül megérintésével hozható elő, legyen szó kezdőképernyőről vagy bárhol máshol. Jobb vagy bal oldalra helyezhető, illetve fel vagy le, de ki is kapcsolható természetesen.

Kattints a balra nyílra a galéria többi képéhez!

A lebegő sávon összesen egyszerre ötféle funkció látható, négy fülön tehát húsz, jobbra-balra húzással lehet a fülecskék között váltogatni. Az egyiken a sűrűn használt alkalmazások találhatók, a másodikon öt kedvenc kontakt, a következőn a zenelejátszót lehet kezelni – jó hír, hogy ez nem csak a gyári alkalmazásra igaz, hanem bármilyen ismert lejátszóra –, az utolsó fül pedig lehetővé teszi a screenshotok készítését és gyors szerkesztését. Összességében a Samsung Galaxy S6 edge modellben debütál edge funkciókat találjuk meg az LG V30-nál is, csak más formában és elérhetőséggel, de mindenképpen nagyon hasznos a Floating Bar.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei