Apple

Minden, amit tudni lehet a ma esti Apple bemutatóról

2015.09.09

Idén sem sikerült valóban titokban tartani az újdonságok mibenlétét, így elég sok információhoz jutottunk a hivatalos bejelentés előtt.

Idén sem sikerült valóban titokban tartani az újdonságok mibenlétét, így elég sok információhoz jutottunk a hivatalos bejelentés előtt. Ma este bemutatkozik tehát az Apple iPad Pro, az Apple iPad mini 4, az Apple iPhone 6s, az Apple iPhone 6s Plus, az Apple Watch szíjak és az új, arany színű Apple Watch Sport. A források szerint az iPad Pro 32 gigabájtos változata 799 dollárt kóstál majd, a 64-es és a 128-as változat 899 és 999 dollárba kerül. Az LTE hálózatokat is támogató óriás iPad Pro-ért 130 dollárral kell többet fizetni minden modellhez képest, tehát a legnagyobb tárhelyű 1129 dollárba kerül majd, így alig kell érte kevesebbet kicsengetni mint egy Retina MacBookért.

Az új iPhone-ok a rózsaarany szín, a 4K videórögzítés, a 12 megapixeles kamera, a Force Touch alapú 3D Touch kijelző, valamint a gyorsabb A9 chipset mellett megkapják a mindig aktív „Hey Siri” funkciót is. Ez utóbbi lehetőséggel bármikor aktiválhatják a digitális asszisztenst, nem csak akkor, ha töltőn van.

/txt/hirek/kepek/appletvios7_20150909.png

Az új Apple TV-n a legújabb iOS 9 rendszeren alapuló tvOS fut majd, ez a watchOS és iOS-hez hasonló egyezést mutat. A TV-be számos iOS 9 és El Capitan interfész hasonlóság lesz.

Végül, de nem utolsósorban az Apple új szíjakat is bemutat az okosóráihoz, a megfelelő minőség és dizájn okán pedig számos ismert divatmárkával dolgozott együtt. Több céggel még mindig folynak a munkák, így az új karpántok nem mindegyike kerül 2016 előtt a boltokba, de az sem elképzelhetetlen, hogy ezeket az újdonságokat csak a következő generációs Apple Watch-okkal együtt mutatják majd be.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei