Samsung Galaxy A80

Milyen tokot lehet tenni forgó kamerás telefonra?

2019.04.15

A Samsung Galaxy A80 szokatlan kialakítású tokot kapott a csúszkás kamera miatt.

Függetlenül attól, hogy kinek mennyire jön be a notch, a különféle álneveken hirdetett bevágás, a lyukas kijelző, az összecsukható panel, az kétségtelen, hogy végre valami történik mobil dizájn fronton. Ennek jó tanúja a Samsung újdonsága, a Galaxy A80 is a maga csúszkás kialakítású készülékházával, amely a hátlapi kamerát rejti.

Ezen eszközök tervezése teljesen új és izgalmas kihívást jelent a fejlesztők számára akkor is, ha már sok-sok éve divatos volt ez a fajta megoldás, illetve valóban nehéz, ha a Samsung Galaxy Foldot és az elképesztően magas árát nézzük. Nézzük meg, milyen tokot vehetünk a Galaxy A80 védelmére, amely kicsúsztatható kamerája forgásra is képes, így mindkét irányban használható fotózásra. 

Slim Genuine Wallet Case

Az első az Olixar Slim Geniune Leather Wallet case nevű tok, amely áll egy hátsó részből, ez a kameramodul széléig ér fel és kvázi hozzáragad valahogy a burkolathoz. Erre szükség van, hiszen az A80 oldalai nem fedettek és az előlapot tartó zsanér fixen kell, hogy álljon. A kijelző így teljesen védett, ám a hátlap nem. Az Olixarnál a fekete és a tan színű egyaránt 22 dollárba kerül.

Olixar Flexishield Gel

Az Olixar Flexishield Gel tokja az elegáns bőrnél jobb védelmet nyújt, olyan, mint egy hagyományos, puha szilikon tok, amely átfogja a telefon oldalai segítségével a képernyő kivételével az összes oldalt, az A80-nál még a csúszkás rész is élvez némi védelmet. A Flexishield nem csúszós anyagból készült, jelenleg a gyártó oldalán fekete, kék és átlátszó színekben rendelhető. Az ára mindössze 7 dollár.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei