Xiaomi Mi Band 4

Mikor jön a Xiaomi Mi Band 4?

2019.04.09

Már nagyon várjuk a Xiaomi okoskarkötőjének legújabb verzióját, lássuk, mit tudunk eddig!

A Xiaomi Mi Band 4 fitnesz karkötő még az idén bemutatkozik és leváltja a hatalmas sikereket elért Mi Band 3-at. Hivatalosan megerősített hír nincs róla, azonban annál több pletyka. Ami a Mi Band 3-at bestsellerré tette, az a méretes, 0.78 colos OLED kijelző, 128×80 pixeles felbontással, így könnyebben olvashatók az elődökhöz képest az értesítések és minden információ, az 5ATM-es vízállóság, tehát akár úszni is biztonsággal lehet vele, valamint a továbbfejlesztett lépésszámláló, ugyanis a Mi Band 2 ebben nem igazán jeleskedett, ahogy azt szerkesztőségünk egyik tagja is tapasztalta.

Ehhez képest a Xiaomi Mi Band 4-ben várjuk, hogy az érintőkijelző segítségével – és ne gombbal – lehessen kezelni az órát, remélhetőleg továbbra is megmarad a cserélhető szíj. A pletykák szerint megújul a Bluetooth, a 4.2 szabvány helyett már az 5.0 élvez támogatást a 4-ben, ez energiagazdálkodás és távolság – akár 50 méterig is kapcsolatban marad a telefonnal – szempontjából sem mindegy, ahogy nem hagyják ki a beépített NFC-t sem a global verzióból sem, így mobilfizetésre is alkalmas lehet a karkötő. További potenciális újdonság lehet az EKG szenzor, ez ugyanis már több hordozható Xiaomi készülékben elérhető, ilyen például az Amazfit család.

A bejelentés időpontja egyelőre ismeretlen, feltehetően még a Xiaomi sem döntötte el azt, ugyanis a Mi Band 3 eladások annyira pörögnek még mindig, hogy nem érdemes új terméket piacra dobni. Ami az árat illeti, a karkötő továbbra is marad az ultra olcsó kategóriában.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei