Samsung Galaxy S7

Miért nincs Quick Charge 3.0 a Galaxy S7-ekben?

2016.03.03

Bár a hivatalos bejelentéskor mindent megtudhattunk a Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge mobilokról, arról az aprócska tényrõl nem szólt a gyártó, hogy az idei csúcsmobiljai nem tudják a jelenleg elérhetõ legújabb gyorstöltési technológiát.

Az egyértelmû, hogy a Qualcomm Snapdragon 820 processzorral felvértezett készülékek támogatják a gyorstöltést, ezzel nincs is semmi gond, ám míg szinte minden konkurens átállt a lehetõ legújabb, Quick Charge 3.0-ra, addig a Galaxy S7 tulajdonosoknak be kell érniük a Quick Charge 2.0-val, akárcsak az elõd modellek esetében. A hiány azért is fájó, mivel a Qualcomm már tavaly októberben bejelentette az újdonságot, az elmúlt hat hónap azonban nem volt elég a Samsung fejlesztõcsapatának az integrálásra. Hozzátesszük, a saját fejlesztésû Exynos 8890 chipsettel rendelkezõ Galaxy S7 modellek a Samsung által kifejlesztett QuickCharge 2.0-t élvezik szintén, így nincs kizárva, hogy ezzel oldotta meg a cég, hogy ne legyen túl nagy különbség a két modell között házon belül.

http://www.telefonguru.hu/images/content/samsung-galaxy-s7-and-s7-edge-black-gold-silver-back-feature.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei