Samsung

Mennyibe kerül a hajtogatható Samsung?

2018.11.13

Hatalmas újdonság, őrületes fejlesztés, de vajon mennyibe kerül ez nekünk?

 

A Phone Arena kérdezett, az olvasók válaszoltak. Az oldal kíváncsi volt, vajon a rajongók milyen árcédulára számítanak az egyedi okostelefon megjelenésekor. A Samsung összehajtható mobilja 7.3 colos megjelenítőt kap. Érdekes mód mindössze az olvasók 9 százaléka gondolja úgy, hogy 2000 dollár, azaz közel 600 ezer forint felett lenne az ára, bár ezzel gyakorlatilag valószínűleg a saját sírját ásná a Samsung a készüléknek.

A megkérdezettek 47 százaléka úgy véli, 1500 dollárig mehet fel a telefon ára az 512 gigabájtos verzióban. Elnézve a jelenlegi csúcs Samsungok árait, nem tűnik túlságosan elrugaszkodott ötletnek a mintegy 450 ezer forintos ár, hiszen az Apple is meglépte ezt ettől finoman szólva is kisebb fejlesztéssel. Nem sokkal kevesebben vélik most úgy, hogy 1500-2000 dollár közé esik az ár.

Mindeközben a kínai telefongyártók, mint a Huawei, a Xiaomi és az Oppo egyaránt saját fejlesztésű, hajlítható készüléken dolgoznak. A Samsung egyelőre messze előttük jár, ahogy ezt bizonyította a Samsung Fejlesztői Konferencián is múlt héten az Infinity Flex kijelzővel és a hozzá kapcsolódó prototípussal együtt.

A pletykák a Samsung Galaxy X vagy Samsung Galaxy F – hívják akárhogy majd – szerint 1800-2000 dollár lehet az esélyes ár, tehát 2 millió won, míg a Xiaomi vagy az Oppo éppen az Lg által gyártott rugalmas panellel dolgozik, amely feleannyiba kerül, mint a Samsung fejlesztése, így jóval barátságosabb árcédula várható a megjelenéskor.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei