Gearbest

Meizu: az első 50 nyer akció

2018.09.26

A Gearbest kínálatából ezúttal a Meizu EP52 Lite Bluetooth fülhallgató került bele egy igen jó akcióba.

A Meizu EP51 fülest anno nálunk is járt, nagyon szerettük. Az EP52 Lite még könnyebb lett, nagyon rugalmas vezeték, bőrbarát anyaghasználat és finom mágnes jellemzi a burkolatot. A fülhallgató annyira könnyű, mint két darab A4-es lap. Mivel sportolásra kifejlesztett, Bluetooth fülhallgatóról beszélünk, az IPX5 vízállóság alap, tehát némi víz vagy izzadtság nem okoz kárt benne, bár a szakadó esőben való futásnál nem javasolja a gyártó a használatot.

A stabil kapcsolódást Bluetooth 4.2 intézi a telefon és a füles között, tíz méteren belül zokszó nélkül. A beépített 100 mAh-s akkumulátor 200 óra készenlétet vagy 8 óra folyamatos használatot ígér, mindössze 1.5 óra alatt fel lehet tölteni és folytatni a sportolást vagy zenehallgatást.

A méltán híres Meizu EP51 utódja, annak is a lite változata teljes áron 26 dollárba kerül, ez sem eget rengető összeg, ám most 19 dollárra akciózták. Ezt extrázva szeptember 30-ig minden nap helyi idő szerint 11.00 órakor 9.99 dollárra csökkenthető az ár, ám csak az első ötven vásárlónak, érdemes villámgyorsan cselekedni. Az akció részletei itt érhetők el

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei