Galaxy S9

Mégsem lesz nagy durranás az S9?

2017.12.11

A korábbi pletykák ellenére úgy tűnik, mégsem brutális aránnyal jön a Samsung Galaxy S9 kijelzője.

A nemrég olvasott hírek arról szóltak, hogy a Galaxy S9 21:9 képaránnyal érkezhet, amelyet még soha nem láttunk és még inkább ráerősítene egy távirányító arányára, ám úgy tűnik, erről szó sincs. A Galaxy S8-hoz hasonlóan ugyanazt a 18.5:9 arányt kapja az utód is, legalábbis a GalaxyClub hírei szerint. Azonban ha figyelembe vesszük, hogy már a 90 százalékot is eléri a kijelző-burkolat aránya, úgy azt kell mondani, hogy még kompaktabb lesz a Galaxy S9 mérete, mint az S8-é.

A Samsung Galaxy S9 esetében is az uniformizálást választja a cég a 18.5:9 képarányú Infinity Display használatával, ugyanis minden készüléke ezt a megoldást kapja hamarosan. Az új Samsung Galaxy A széria szintén kitör a megszokott méretekből ezzel a kijelzővel, legalábbis erre utalnak az utolsó Galaxy A8 (2018) és a Galaxy A5 (2018) pletykák. Természetesen ami a kínálat tudását illeti, a csúcson magadnak a Galaxy S modelljei az 5.8 és 6.2 colos képátlóval, azonban az ezzel együtt csökkenő fizikai méret miatt lehet, hogy a dual kameráról továbbra is lemondhatnak a család rajongói.

A Galaxy S9 várhatóan tényleg csak egy hátlapi kamerát és 4 gigabájt RAM-ot kap, vele szemben a Galaxy S9+ viszont már dual kamerarendszerrel és 6 gigabájt RAM-mal érkezhet, így felveszi a versenyt házon belül a jövő nyáron érkező Samsung Galaxy Note 9-cel. A két új Galaxy S modell március végétől vagy legkésőbb április elejétől kerülhet a boltokba.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Megjelentek az uj iPhone-ok. Ön le fogja cserélni meglévo telefonját az egyik új iPhone-ra?


Igen, eddig is iPhone-om volt
Nem, eddig is iPhone-om volt
Igen, eddig nem iPhone-om volt
Eddig sem volt Iphone-om, most sem leszKorábbi szavazások eredményei