Apple

Mégsem annyira jó az iPhone X kijelzője?

2017.09.13

Legalábbis ami az OLED kijelzőt illeti, ugyanis nem annyira fényes, mint a konkurenciáé.

Az  Apple tegnap este mutatta be az Apple iPhone X-et, különlegességéről, az OLED kijelzőről kifejtették, hogy jobb, mint a hagyományos OLED panel, arra nem tértek ki, hogy egyébként a legnagyobb konkurenciától, a Samsungtól vásárolják ezt fel. Az iPhone X 5.8 colos megjelenítője 1125×2436 pixel felbontású, fényereje azonban „csak” 625 nit, ez jónak számít, viszont a Samsung Galaxy Note 8-é 1200 nit feletti, de még a Samsung Galaxy S8 is tudja az 1000 nit-et.

Feltehetően az Apple maximalizálta a fényerőt a gyártás során vagy szoftveresen, illetve elképzelhető az is, hogy a Samsung szándékosan nem a legjobb OLED panelt adta a cégnek. A Samsung új, felsőkategóriás telefonjai támogatják a HDR10-et a HDR videókhoz, az Apple iPhone X viszont emellett a Dolby Vision-t is támogatja. Várjuk az első teszteket, ahol összehasonlításra kerül majd a Galaxy S8 és a Note 8 Infinity Display-e, illetve az iPhone-féle Super Retina Display.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei