Inbox

Meglepő, de a Google kinyírja az Inboxot

2018.09.14

Tavaly az új Gmail megjelenésével egyre több kérdést vetett fel az Inbox létezése és jövője.

A keresőóriás bejelentette, hogy a 2014 októberében megjelent Inboxot jövőre beszünteti annak ellenére, hogy eredetileg a Gmailt olvasztották volna bele a sok, okos funkciót biztosító szolgáltatásba. Az utóbbi hetekben számtalan megbeszélést tartott a Google az Inbox-szal kapcsolatban, hiszen már az új Gmail is tudja ugyanazokat a funkciókat, így minden munkát feleslegesen dupláznak.  

Az Inbox 2019 márciusában tehát végleg leáll, így a fejlesztők minden energiájukkal a Gmailre tudnak koncentrálni. Ez éles kontrasztban áll azzal, amit a Google áprilisban nyilatkozott a megújult Gmail bejelentése után.

Anno az Inbox sajátossága volt az Intelligens válasz megjelenése, a weboldal behúzása, azonban már a Gmailben is valóban rég elérhető az e-mailek szüneteltetése, a nyomonkövetés, a gyors archiválás és az olvasottnak jelölés, így egyszerűen felesleges két helyen ugyanazt fenntartani. Az Inbox követőkkel és aktív felhasználói bázissal rendelkezik a mai napig, azonban soha nem jutott szélesebb, általánosabb közönséghez.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei