Huawei Watch

Megjöttek a csajos okosórák!

2016.01.06

A világ harmadik legnagyobb mobilgyártója hivatalosan is bemutatta a Huawei Watch Elegant és Jewel verzióit, kizárólag a hölgyeknek!

A CES 2016-on megjelentek a legszebb, csajos, Android Ware alapú smartwatch modellek, amelyek alapja a Huawei Watch. A tavaly bemutatott három verzióhoz most két új változat csatlakozik, amelyeket nők számára fejlesztett a gyártó. A Huawei Watch eredeti verzióihoz hasonlóan a Jewel és az Elegant változatokat is a klasszikus svájci órák inspirálták, kerek, 44 mm-es számlapjukat karcolásmentes zafírkristály borítja. Mindkét modell hidegen kovácsolt rozsdamentes acélból, aranyozott rózsa-arany borítással készült, biztosítva ezzel a tartósságukat.

A Huawei Watch Jewel kerek kijelzője körül nem kevesebb mint hatvannyolc darab, másfél milliméteres Swarovski kristály található, az óra pedig rózsaarany borítású rozsdamentes acél. Ha a köves változat túl csajos lenne, akkor a Nőknek ajánljuk a Huawei Watch Elegant modellt. Mindkét új okosóra finom, vékony bőr szíjjal ellátott és személyre szabható a watch face-ekkel. Az új órák huszonhét országban debütálnak hamarosan. A Huawei Watch Elegant 499 dolláros áron lesz elérhető az Egyesült Államokban, míg a Jewel változatért 100 dollárral többet kell fizetni. Az európai árak magasabbak lesznek várhatóan.

 

 

Az órák 1.4 colos, 400×400 pixel felbontású AMOLED kijelzőt, Android Wear operációs rendszert, 1.2 gigahertzes Snapdragon 400 processzort és 512 megabájt RAM-ot tudnak felmutatni. Kompatibilisek Android 4.3 és iOS 8.2 rendszertől felfelé, a gyönyörű burkolat pedig egy 300 mAh-s akkumulátort rejt.

 A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei