Megjelent a strapabíró Samsung Galaxy S5 Active

2014.06.02| Unwired View

A nagyobbik dél-koreai gyártó pénteken rántotta le a leplet a Samsung Galaxy S5 Active, szinte mindennek ellenálló mobilról.

A nagyobbik dél-koreai gyártó pénteken rántotta le a leplet a Samsung Galaxy S5 Active, szinte mindennek ellenálló mobilról. Számtalanszor felbukkant a készülék az utóbbi hetekben, ezúttal az Egyesült Államokban debütált az újdonság az AT&T szolgáltatónál, egyelőre exkluzív partnerként csak ott lehet beszerezni a mobilt. Az S5 Active nem más mint egy átlagos Galaxy S5, azonban durvábban kinéző és többet is bíró burkolattal és ujjlenyomat-szenzor nélkül. A Galaxy S5 Active egyértelműen víz- és porálló, akárcsak az IP67-es szabványt teljesítő Galaxy S5, így meglepő módon nem tud valójában többet mint az említett, első készülék. Amiben mégis jobb, az a dobásteszten való eredmény, ugyanis az amerikai US Mil-STD 810G szabványt teljesíti, ez pedig kiterjed a hőmérsékleti ingadozásra, a páratartalomra, az esőre is.

Ami a száraz adatokat illeti, a Samsung Galaxy S5 Active 5.1 colos, 1080p felbontású, Super AMOLED kijelzővel, 16 megapixeles hátlapi kamerával, LED vakuval, 4K UHD videórögzítési lehetőséggel, egy 2.1 megapixeles előlapi kamerával, 2.5 gigahertzes, négymagos Snapdragon 801 processzorral, 2 gigabájt RAM-mal került bejelentésre. Ezt egészíti ki a 16 gigabájt belső tárhely, a microSD támogatás, a 150 Mbps 4G LTE hálózati támogatás, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, NFC, pulzusmérő, valamint egy 2800 mAh-s akkumulátor és az ezekhez tartozó Android 4.4 KitKat rendszer.

A Samsung Galaxy S5 Active a tengerentúlon elérhető lesz piros, szürke és terepmintás színekben is. Az AT&T szolgáltatónál 200 dollárt kérnek el érte két év hűségszerződés mellett, kártyafüggetlenül pedig 715 dollár az ára.



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

2015.01.30
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatja a víz- és porálló Xcover család legújabb tagját a Samsung Galaxy Xcover 3 képében.
Mindenálló a Samsung Galaxy S6 Active

Mindenálló a Samsung Galaxy S6 Active

2015.06.15
| SamMobile
A gyártó múlt héten jelentette be – egyelőre – csak az egyik amerikai szolgáltatónál elérhető változatban a Samsung Galaxy S6 por-, ütés- és vízálló változatát, az S6 Active-ot.
Megjelent a strapabíró Samsung Galaxy S5 Active

Megjelent a strapabíró Samsung Galaxy S5 Active

2014.06.02
| Unwired View
A nagyobbik dél-koreai gyártó pénteken rántotta le a leplet a Samsung Galaxy S5 Active, szinte mindennek ellenálló mobilról.
Videón a vízálló Galaxy S5 Active

Videón a vízálló Galaxy S5 Active

2014.05.22
| GSM Arena
Rögtön két videón látható a hivatalosan még be sem mutatott Samsung Galaxy S5 Active.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei