YouTube

Megjelent a YouTube Music

2018.05.17

Hivatalosan is megjelent a korábban már bemutatott YouTube Music. De mi lesz a Play Music és a YouTube Red sorsa?

A Google-é a két legtöbbet használt zenei szolgáltatás, a YouTube és a Google Play Music. Ezek olvadnak össze” és lesz egy belőlük, az összes funkció elérhető egyetlen helyen. A YouTube Music szolgáltatás elérhető ingyenes, ez esetben reklámokkal tarkított változatban, viszont 9.99 dolláros havidíjas előfizetéssel ezek megszüntethetők. Ez utóbbi összegért jár még offline letöltés és háttérben való lejátszás funkció is.

Mivel a Google nem szeretné, ha a felhasználók állandóan a YouTube és a Google Play Music – számukra rosszabb esetben Apple Music vagy Spotify – között váltogatnának, ha zenét akarnak hallgatni, így egybegyúrta a két kollekciót, amely május 22-én lép életbe Európa több országában.

A jelenlegi Google Play Music előfizetők automatikusan átkerülnek YouTube Music előfizetővé, a személyes beállításokat, letöltéseket, feltöltéseket és lejátszási listákat nem érinti a módosítás. A fő kérdés az, hogy a Google Play Music-ot megszünteti-e ebben a formában a cég vagy sem.

Ezzel együtt a YouTube Red új nevet kap, YouTube Premiumként él tovább, havonta 11.99 dollárba kerül, nem kifejezetten a zenei tartalomra szolgál ez az előfizetés. A YouTube Premium továbbra is eredeti tartalmakat és Play Music streaminget kínál az offline és háttérben futó használat mellett.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre több cég gondolja, hogy tenni kell azért, hogy csökkentsük a mobilfüggőséget. Ön mennyit "lóg" a telefonján?


Nagyon keveset
Sokat, de azért még egészséges mértékben
Csökkentenem kellene a napi telefonhasználatotKorábbi szavazások eredményei