Megjelent a Samsung Galaxy Tab S4

2018.08.02| Samsung

A Samsung legújabb, csúcskategóriás táblagépe hivatalosan is debütált, laptop ambíciókkal.

A Samsung Galaxy Tab S4 annak ellenére kompakt tablet, hogy méretes, 10.5 colos, 16:10 képarányú kijelzővel rendelkezik, ez 2560×1600 pixel felbontással, Super AMOLED alapokon biztosítja a megszokott, kiváló minőségű megjelenítést. A csúcs tablet meglepő módon a tavalyi év legjobb chipsetével, a Snapdragon 835-tel felszerelt, így teljesítményben alul maradhat az idei év felsőkategóriás mobiljaitól, amelyekben már Snapdragon 845 található.

A processzorhoz 4 gigabájt RAM és modelltől függően 64 vagy 256 gigabájt tárhely található, ezek mellett szorítottak helyet a hatalmas, 7300 mAh-s akkumulátornak. Ez utóbbi USB C porton keresztül tölthető, támogatja a gyorstöltést, és a Note szériához hasonlóan S Pen is jár hozzá, amely dizájnjában megújult.

 Megjelent a Samsung Galaxy Tab S4

Kamerából a hátlapra egy 13, az előlapra pedig egy 8 megapixeles szenzor jutott, mindkettő f/1.9 fényértékkel, ezek minőségben várhatóan szebb képeket készítenek az elődnél, amely kategóriájához képest kifejezetten minőségi eredményt hozott. A biztonságról írisz szkenner gondoskodik, ujjlenyomat-olvasó nem található a funkciók között, cserébe megtartották a jack portot és a POGO csatlakozót is. A hangzás szerelmesei örömmel konstatálhatják, hogy négy darab Harman-Kardon hangszórót rejt a burkolat.

A Samsung a hagyományoknak megfelelően árul csak Wi-Fi-s és Wi-Fi+LTE hálózati támogatást élvező modellt is. Az Egyesült Államokban már augusztus 10-től a boltokba kerül a Samsung Galaxy Tab S4, a különböző verziók közül csak a legolcsóbb, 64 gigabájtos, Wi-Fi-s modell ára ismert, a tengerentúlon 649 dollárt kérnek el érte, ezzel szeretnének az ugyanilyen árú, 10 colos iPad Pro ellen ringbe szállni, amely elég bátor vállalkozás a jóval erősebb A10X Fusion chipsettel szemben. Gyárilag Android 8.0 Oreoval kapják a vásárlók az S4 tabletet, amely később Android P-re frissíthető.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Megjelent a Samsung Galaxy Tab S4

Extra kiegészítőként megvásárolható hozzá 150 dolláros áron egy billentyűzetet is magában rejtő tok, amely a Samsung DeX hagyományos, ablakos kezelőfelületét biztosítja a felhasználóknak. Egészen pontosan úgy tűnik, a Samsung a Tab S4-gyel a Chromebookot szeretné kiváltani.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei