Motorola Moto X

Megjelent: itt a Motorola Moto X!

2013.08.02

Hosszas várakozás után végre itt a Google felvásárlása óta az elsõ Motorola okostelefon, a Motorola Moto X.

Hosszas várakozás után végre itt a Google felvásárlása óta az elsõ Motorola okostelefon, a Motorola Moto X. Az újdonság 4.7 colos, 720p felbontású, RGB mátrix AMOLED kijelzõvel és 316ppi pixelsûrûséggel debütált. A megjelenítõt Gorilla Glass védi. Az 5.6-10.4 mm vastag burkolat alatt dolgozik egy kétmagos, 1.7 gigahertzes Qualcomm Snapdragon S4 Pro chipset Adreno 320 grafikai gyorsító és 2 gigabájt RAM. A belsõ 16 vagy 32 gigabájt tárhely igény szerint tovább bõvíthetõ microSD kártyával. Extraként két évig 50 gigabájt ingyen tárhely jár a Moto X modellekhez Google Drive-on. A rendszer Android 4.2 Jelly Bean, azonban a Motorola természetesen némi módosítást eszközölt a gyári kezelõfelületen. Az egyik újítás az Active Display funkció, mely teljesen fekete háttéren alapvetõ információkat mutat, úgymint idõ, új üzenetek, stb. Az OLED technológia miatt ez szinte semmit sem merít az akkumulátorból, az ötlet feltehetõen a Nokia Glance Screen megoldásából jött. Elõre telepítve megkapják a tulajok a Migrate nevû programot, amely minden képet, videót, SIM bejegyzést, hívás elõzményeket és SMS-eket átment az elõzõ, legalább Android 2.2 rendszert futtató készülékekrõl.

/txt/hirek/kepek/gsmarena_001_20130801.jpg

A Motorola Moto X egyik nagy dobása a 10 megapixeles kamera, amelyet ClearPixel technológiával turbóztak fel a gyenge fényviszonyokban történõ, szép képek készítése érdekében, de megtalálható még itt HDR és panorámakészítés is. Videó tekintetében full HD felvételek készíthetõk, maximum 60fps értékkel, arcfelismerõvel, geotageléssel. Az elõlapi kamera 2 megapixeles, 1080p felbontásban teszi lehetõvé a videó-beszélgetéseket.

/txt/hirek/kepek/Motorola-Moto-X-images (6)_20130801.jpg

A Moto X fekete vagy fehér elõlappal és nem kevesebb mint tizennyolcféle hátlappal kérhetõ. A még jobb személyre szabás érdekében kérhetõ felirat is a telefon hátlapjára, valamint egyedi háttérképet is kaphatnak a jövendõ tulajdonosok. A modell Amerika öt legnagyobb szolgáltatójánál lesz megvásárolható 200, illetve 250 dolláros áron két év hûségszerzõdéssel.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei