Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

2018.02.15| Honor

A Honor, a fiatal generáció okostelefon márkája, amely elsősorban az Y generációt célozza meg, kiváló teljesítménnyel zárta a 2017-es évet és ugyancsak remekelt már 2018 elején.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A márka rekordszintű eladást ért el Kínában, de már Finnországban és Oroszországban is a harmadik helyen áll a piacon. A Honor 7X-ből 40 milliót értékesítettek, a Honor View 10 pedig a 2018-as CES-en számos szakértőtől és publikációtól megkapta a "CES legjobbja" díjat, miután rendkívüli eladási számokat ért el már megjelenése első heteiben. Mára a Honor komoly, folyamatosan fejlődő piaci szereplővé vált. Az új Honor okostelefonok, a "zászlóshajó-gyilkosnak" becézett Honor 9 Lite, valamint a díjnyertes Honor View 10 várhatóan idén érkeznek Magyarországra is. 

A "gyilkos" Honor 9 Lite hamarosan, már februárban elérhető lesz Magyarországon, méghozzá 250 euró alatti áron. A Honor 9 Lite korszerűsített quad-kamerája meghatározó lesz az Y generáció számára a szelfik készítésében. A quad-kamerával (egy-egy 13+2 MP-es kamera elöl és hátul) és 83,2%-os Honor FullView kijelzővel ellátott telefonra Android 8.0 Oreo van telepítve, a frissített EMUI 8.0 felhasználói felülettel. Az új okostelefon stílusos külsejével és vonzó árával, kevesebb mint 250 euróért lehetővé teszi az új generáció számára, hogy fotóikon még előnyösebb képet mutassanak magukról és életüket szélesebb perspektívában ábrázolják.

Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

A Honor a mesterséges intelligenciában, tehát AI-képes telefonokban látja a jövőt. A cég a Honor Magic bemutatása óta kutatja az AI lehetőségeit, és azt vizsgálja, hogy a mesterséges intelligencia miként változtathatja meg az emberek életét. A technológia megértheti a felhasználó viselkedését, tanácsot ad és automatikusan az igényekhez igazítja a beállításokat az optimális felhasználói élmény elérése érdekében.

A legújabb Honor AI telefon, a Honor View 10 tarolt a CES 2018-on, a világ legnagyobb technológiai seregszemléjén. Ez az készülék azoknak szól, akik le sem teszik az okostelefonjukat, a hardcore gamereknek és a digitális bennszülötteknek lett kifejlesztve, akik kiváló teljesítményt, gazdag funkcionalitást, stílusos külsőt, valamint szórakoztató és kreatív megoldásokat szeretnének. Az inspiráló AI alkalmazások, a kivételes kamera, a fejlett akkumulátor-technológia és megfizethetőség: a Honor 10 kiemelkedő értéket képvisel mindazoknak a felhasználóknak, akiknek egyetlen más, piacon lévő termék sem tudja kielégíteni az igényüket. 

Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

A Honor View 10 a világ legnagyobb elektronikai vásárán “Best of CES 2018” díjak sorozatát kapta a legbefolyásosabb Android-szakértőktől, a média képviselőitől és az influencerektől egyaránt. A Honor View értékesítését 2018 január 8-án kezdték meg a világ számos pontján, többek között Nyugat-Európában (az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Spanyolországban), Indiában és Malajziában. A visszajelzések kiválóak voltak: a nyugat-európai vásárlók az Amazon.com értékelésében 4+ csillaggal jutalmazták a Honor View 10-et (a francia felhasználók 5 csillagot is adtak).

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

2019.12.01
| (x)
Valóban odatette magát a Gearbest, ami a Black Fridayt illeti.
Magyarországon a Huawei P9 Lite 2017

Magyarországon a Huawei P9 Lite 2017

2017.03.08
| Huawei
Már Magyarországon is kapható a Huawei első olyan középkategóriás okostelefonja, amely Android 7.0 (Nougat) operációs rendszert, valamint az EMUI 5.0 felhasználói felületet futtatja.
Hazánkba is jön a Huawei P9 Lite Mini

Hazánkba is jön a Huawei P9 Lite Mini

2017.08.25
| Huawei
Magyarországon is kapható lesz a nagy sikerű Huawei P9 Lite mini változata.
Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

2018.02.15
| Honor
A Honor, a fiatal generáció okostelefon márkája, amely elsősorban az Y generációt célozza meg, kiváló teljesítménnyel zárta a 2017-es évet és ugyancsak remekelt már 2018 elején.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei