Honor 9 Lite

Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

2018.02.15

A Honor, a fiatal generáció okostelefon márkája, amely elsősorban az Y generációt célozza meg, kiváló teljesítménnyel zárta a 2017-es évet és ugyancsak remekelt már 2018 elején.

A márka rekordszintű eladást ért el Kínában, de már Finnországban és Oroszországban is a harmadik helyen áll a piacon. A Honor 7X-ből 40 milliót értékesítettek, a Honor View 10 pedig a 2018-as CES-en számos szakértőtől és publikációtól megkapta a "CES legjobbja" díjat, miután rendkívüli eladási számokat ért el már megjelenése első heteiben. Mára a Honor komoly, folyamatosan fejlődő piaci szereplővé vált. Az új Honor okostelefonok, a "zászlóshajó-gyilkosnak" becézett Honor 9 Lite, valamint a díjnyertes Honor View 10 várhatóan idén érkeznek Magyarországra is. 

A "gyilkos" Honor 9 Lite hamarosan, már februárban elérhető lesz Magyarországon, méghozzá 250 euró alatti áron. A Honor 9 Lite korszerűsített quad-kamerája meghatározó lesz az Y generáció számára a szelfik készítésében. A quad-kamerával (egy-egy 13+2 MP-es kamera elöl és hátul) és 83,2%-os Honor FullView kijelzővel ellátott telefonra Android 8.0 Oreo van telepítve, a frissített EMUI 8.0 felhasználói felülettel. Az új okostelefon stílusos külsejével és vonzó árával, kevesebb mint 250 euróért lehetővé teszi az új generáció számára, hogy fotóikon még előnyösebb képet mutassanak magukról és életüket szélesebb perspektívában ábrázolják.

A Honor a mesterséges intelligenciában, tehát AI-képes telefonokban látja a jövőt. A cég a Honor Magic bemutatása óta kutatja az AI lehetőségeit, és azt vizsgálja, hogy a mesterséges intelligencia miként változtathatja meg az emberek életét. A technológia megértheti a felhasználó viselkedését, tanácsot ad és automatikusan az igényekhez igazítja a beállításokat az optimális felhasználói élmény elérése érdekében.

A legújabb Honor AI telefon, a Honor View 10 tarolt a CES 2018-on, a világ legnagyobb technológiai seregszemléjén. Ez az készülék azoknak szól, akik le sem teszik az okostelefonjukat, a hardcore gamereknek és a digitális bennszülötteknek lett kifejlesztve, akik kiváló teljesítményt, gazdag funkcionalitást, stílusos külsőt, valamint szórakoztató és kreatív megoldásokat szeretnének. Az inspiráló AI alkalmazások, a kivételes kamera, a fejlett akkumulátor-technológia és megfizethetőség: a Honor 10 kiemelkedő értéket képvisel mindazoknak a felhasználóknak, akiknek egyetlen más, piacon lévő termék sem tudja kielégíteni az igényüket. 

A Honor View 10 a világ legnagyobb elektronikai vásárán “Best of CES 2018” díjak sorozatát kapta a legbefolyásosabb Android-szakértőktől, a média képviselőitől és az influencerektől egyaránt. A Honor View értékesítését 2018 január 8-án kezdték meg a világ számos pontján, többek között Nyugat-Európában (az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Spanyolországban), Indiában és Malajziában. A visszajelzések kiválóak voltak: a nyugat-európai vásárlók az Amazon.com értékelésében 4+ csillaggal jutalmazták a Honor View 10-et (a francia felhasználók 5 csillagot is adtak).

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Közeleg a black friday szezon. Ön is fog vásárolni már novemberben?


  Nem
  Igen, egy külföldi áruházban
  Igen, Magyarországon interneten
  Igen, Magyarországon offline  Korábbi szavazások eredményei