Megérkezett a Gaming+ technológia

2019.02.28| Honor

A HONOR bemutatta a Gaming+ technológiát, amely tovább növeli a grafikus teljesítményt.

 

A Honor a legújabb csúcskészüléke, a Honor View20 ugyan már az év elején bemutatkozott Európában, a vállalat a Mobil Világkongresszusra is tartogatott meglepetést a készülékkel kapcsolatban: Barcelonában bejelentették a Gaming+ technológiát, amely további gyorsulást, jobb képminőséget és képmeghatározást, illetve jelentős teljesítménybeli növekedést biztosít játék során.  Ezeken túl a Honor bejelentette a 3D TOF kamerát használó alkalmazások ökoszisztémáját, amely új korszakot nyit az AR világában.

A Honor és az Epic Games közös kollaborációjának eredményeként a HONOR View20 tulajdonosok exkluzív hozzáférést kapnak a Fortnite videójátékban a HONOR Guard Outfit kiegészítőhöz. A HONOR skin február végétől váltható ki a játékban, amely a telefonos verzión kívül PC-n, illetve konzolon is elérhetővé válik. 

A HONOR View20 úttörő folyadékhűtő rendszere biztosítja az alacsony hőmérsékletet a játékok alatt, hozzájárulva a gyorsabb teljesítményhez és a hosszabb akkumulátor-élettartamhoz. A HONOR View20 azon kevés telefonok egyike, amely támogatja a játék 60 fps (képkocka/másodperc) verzióját, ráadásul az Epic Games-szel kötött együttműködés jegyében a Fortnite Unreal 4 motorja a HONOR View20-hoz lett optimalizálva.

Megérkezett a Gaming+ technológia

A Gaming+ növeli az általános rendszersebességet a GPU hatékonyságának további javítása, a GPU terhelés-optimalizálása, illetve az AI töltéspredikció révén. Ezekkel az előnyökkel a Honor View20 a legmagasabb szintű játékteljesítményt nyújtja. A frissítés eredményeképp a Fortnite Vulkan verziója is támogatottá válik a Honor View20 készülékeken, még gyorsabb és kiegyensúlyozottabb eredményt adva a játékosok kezébe.

Összességében elmondható, hogy a Gaming+ mintegy 20,34%-kal növeli a SoC energiahatékonyságát is. A Mali-G76 GPU-t érintő, transzformációra vonatkozó optimalizálást is tartamlazó frissítés tovább javítja a feladatütemezést és a párhuzamos számításokat. Ez csökkenti a ismétlődő utasításokat és a GPU többletrajzolásokat, egyúttal növeli az adattovábbítás sebességét a CPU, a GPU és a memória között. Emellett a GPU gördülékenyen működik együtt az innovatív AI frekvenciamodulációs ütemezéssel, amely megjósolja a várható terhelést a képkockasebesség (fps) monitorozásával, a képminőség és az érintőképernyő beviteli adatainak valós idejű figyelembevételével, és intelligensen azonosítja a teljesítényre ható szűk keresztmetszeteket. Ez a játékok szempontjából azt jelenti, hogy az új AI technológia a hagyományos megoldásokhoz képest 30%-kal pontosítja a töltési predikciót képkockánként.

 

Telefon típus

Átlagos fps érték

Jitter érték (remegés)

HONOR View20

59.13

2.82%

iPhone XS Max

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

45.1

5.73%

Samsung Note 9

46

11.76%

OnePlus 6T

57.2

6.95%

A játékosok január végétől a Fortnite alkalmazás letöltése után a Beállításokban aktiválhatják a magasabb képkocka/másodperc sebességet a minden eddiginél kedvezőbb futásteljesítményért. 

A HONOR View20 egy mesterséges intelligenciával támogatott tripla-antennás Wi-Fi technológiát tartalmaz, amely jelentősen csökkenti a lagolást a játékmenet során. A HONOR mérnökei a telefon tartásának tanulmányozásával, valamint a kéz internetkapcsolatra gyakorolt hatásával fejlesztették ki a megoldást. A HONOR View20 3D-s hátlapi kamerája a készüléket egy mozgásvezérelt játékkonzollá képes alakítani, amely 3D-s játékok támogatásával lehetővé teszi, hogy részesei legyünk az élménynek. A mozgásvezérelt játékok eléréséhez a felhasználók egy speciális dokkolóval, valamint HDMI kábellel csatlakoztathatják készüléküket a TV-hez, de zökkentőmentesen kapcsolódhatnak a TV-hez vezeték nélküli hálózaton is. 

Technológiai megoldásaival a HONOR View20 olyan népszerű játékokat támogat, mint a Fortnite, PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds), AOV (Arena of Valor), ROS (Rules of Survival), Mobile Legends: Bang Bang, Vainglory és az Asphalt 9: Legend. A telefont intenzív játékra, köztük multiplayer ütközetekre optimalizálták, és a készülék kifinomult, érzékeny irányítással finomítja a játékélményt.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei