samsung

Megérkezett a Galaxy Book 2 utódja!

2019.08.08
Címkék:

samsung

,

galaxy

,

book

,

s


A Galaxy Note10 duóval együtt a Samsung kiadta a Galaxy Book 2 utódját is, a Galaxy Book S-t.

Ez egy rendkívül vékony és könnyű laptop, amely a Snapdragon 855 platformon fut és a Windows 10 operációs rendszernek köszönhetően teljes körű számítógépes élményt nyújt.

A Galaxy Book S 13,3 hüvelykes, Full HD érintőképernyővel, Snapdragon 855 lapkakészlettel, 8 GB RAM-mal és legfeljebb 512 GB belső tárolóval rendelkezik. A készülék tárhelyét akár egy 1TB-os microSD kártyával növelhetjük.  A 42Wh-os akkumulátor 23 órás video lejátszási időt ígér. Ez azt sugallja, hogy valószínűleg normál használat mellett egyetlen töltéssel egy teljes napig is használhatjuk.

A notebook támogatja a Quick Charge 2.0 és a Power Delivery 2.0 szabványokat. Ha kapcsolatról van szó, a készüléknek nem kell minden alkalommal a Wi-Fi-re támaszkodnia, mivel támogatja az LTE mobilkapcsolatot. A biztonság érdekében a laptop egy ujjlenyomat-olvasót kínál és támogatja a Windows Hello funkcióját.

Mindezt egy prémium eloxált alumínium burkolatú házban kapjuk, aminek súlya mindössze 0,96 kg. A Samsung Galaxy Book S lenyűgözően vékony, csupán csak 11,8 milliméter.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei