iPhone 8

Megerősítve az iPhone X és az iPhone 8

2017.09.11

Az iOS 11 firmware legújabb változata megerősítette a holnap érkező telefonok neveit.

Ezek szerint biztosra vehető, hogy Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus és Apple iPhone X néven érkeznek a nagyon várt újdonságok. A 8 és a 8 Plus LCD kijelzőt kap továbbra is, míg a különleges X OLED megjelenítővel rendelkezik, amelyet a Samsung gyárt. Az új funkciók között elérhető lesz a Face ID arcfelismerő, az új Animojik, új háttérképek és megjelenik a készülékekkel együtt az LTE-képes Apple Watch okosóra is.

Az iPhone 8 és 8 Plus egyértelműen az iPhone 7 és 7 Plus utódja lesz, ezúttal nagyobb lehet a ráncfelvarrás, hiszen nem a 7s és 7s Plus nevet választották. A modellek teljesen üveg hátlappal, A11 chippel és vezeték nélküli töltési funkcióval érkeznek.

iPhone 8, iPhone X, iPhone 8 Plus

Ezekkel szemben az iPhone X a legérdekesebb a maga 5.8 colos kijelzőjével, amelyhez alig nagyobb burkolat tartozik majd, mint a jelenleg futó, 4.7 colos megjelenítőt tartalmazó iPhone 7-nél. Mind a négy oldalon nagyon vékony keret jellemzi az OLED panelt, felül hagytak ki némi helyet az előlapi kamerának, a hangszórónak és a 3D szenzoroknak, melyek a Face ID-hoz szükségesek.

A hátlapon frissített kamerák foglalnak helyet OIS-támogatással, egy széleslátószögű és egy telefotó lencsével, 4K@60fps videórögzítéssel, wireless töltéssel. Az iPhone X esetében az OLED kijelző extrém mély feketéi lehetővé teszik, hogy a keretmentesség szinte teljesnek hasson. Szintén az X támogatja a True Tone-t és arra is tudja használni a 3D szenzorokat, hogy felismerje, a felhasználó nézi-e a kijelzőt vagy sem. Amennyiben nézi, úgy nem fogja lekapcsolni a megjelenítőt. Régi funkció ez más gyártóknál, de új az Apple-nél. Holnap bejelentés!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei